kyniek napisał(a):no to zaje..., jak zwykle nie moge samochodu nie mam od 30 do 25chyba ze był by ktos tak miły i mnie wzioł ktos z warszawy please
Zasadniczo damy rade
o ile sam pojade (jesli cos sie odbedzie hehe)
kyniek napisał(a):no to zaje..., jak zwykle nie moge samochodu nie mam od 30 do 25chyba ze był by ktos tak miły i mnie wzioł ktos z warszawy please

...hehe..
ThomasTsT napisał(a):oki jutro bede wiedział wszytko co do terminow wolnych na torze.... a własciwie to juz dzis....oj ciemno juz na dworq... trza isc LULU...hehe..
ThomasTsT napisał(a):NO SIE WQZAM.. scigam kolesia juz od paru dni... wydzwaniam wszedzie... i staram sie cus zorganizowac...zobaczymy co z tego wyjdzie.... jutro sie chyba poswiece i pojade na ten tor osobiscie... po mimo ze to drugi koniec miasta.. a ja narazie jestem pozbawiony wszelkiego transportu... wiec pozostaje MPK...
ThomasTsT napisał(a):Spacerkiem to mi sie nawet do sklepu po chlep nieceh isc:P... hehe... nie no w kazdym razie zrobie wszystko zeby ten zlot sie odbył.... bede stawał na głowie... ale zlot sie ODBEDZIE... jeszce w te wakacje..
Budzio napisał(a):ThomasTsT napisał(a):Spacerkiem to mi sie nawet do sklepu po chlep nieceh isc:P... hehe... nie no w kazdym razie zrobie wszystko zeby ten zlot sie odbył.... bede stawał na głowie... ale zlot sie ODBEDZIE... jeszce w te wakacje..
staraj sie staraj bo ja sie juz zaczynam pakowac
![]()
qomo napisał(a):Budzio napisał(a):ThomasTsT napisał(a):Spacerkiem to mi sie nawet do sklepu po chlep nieceh isc:P... hehe... nie no w kazdym razie zrobie wszystko zeby ten zlot sie odbył.... bede stawał na głowie... ale zlot sie ODBEDZIE... jeszce w te wakacje..
staraj sie staraj bo ja sie juz zaczynam pakowac
![]()
to wpdanij po mnie bo raczej ja nie bede mial czym przyjechac
bozatym znajdzie sie ktos uprzejmy pewnie ... 
ThomasTsT napisał(a):NO SIE WQZAM.. scigam kolesia juz od paru dni... wydzwaniam wszedzie... i staram sie cus zorganizowac...zobaczymy co z tego wyjdzie.... jutro sie chyba poswiece i pojade na ten tor osobiscie... po mimo ze to drugi koniec miasta.. a ja narazie jestem pozbawiony wszelkiego transportu... wiec pozostaje MPK...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości