w tym zakrecie spaliłem sprzegło przy 80km/h wzuciłem 2 bieg... dla malucha to ŚMIERC

Jak zagadam z qmplemi to pozycza mi cus takiego.. słuzy do dokładnego pomiaru czasu..tzw.fotokomorka

!markos napisał(a):ps. czesc kubelt

Porszak napisał(a):moze traktujmy to jako duzy spot, taki jak np. w modlinie(??). Arts jesli chodzi o impreze to ja ze swojej strony moge zaproponowac impreze w belchatowie w osrodkch wypoczynowych Wawrzkowizna lub Slok-moze ktos slyszal, ale wlone terminy weekendowe to dopiero pewnie wrzesien. domki 6 osobowe, ale zmiesci sie i 10 osob( do spania bo na impre to i 25 wjdzie) to ok. 120zl za dobe, jest lazienka kuchnia poscile nawet i sztucce. lub domki murowane za chyba 200(w tym nawet 50). z lodzi do belku jest 45min. jazdy

. fajnie ze sa chetni i mam nadzieje ze pomysl Thomasa dalej sie rozwinie.
niestety chyba za niewielka opłata... najbardziej prawdopodobne daty spotu to 31.07..., 07.08.... 14.08... lub 21.08... wszystkie daty to soboty teraz czekam na telefon do kolesia od toru... i dowiem sie ktora z tych dat bedzie wolna...tzn.tor nie bedzie uzywany..

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości