Zapytanko nowego forumowicza o szyby elektryczne
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- szol
- Bez listowiec ;-)
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Zapytanko nowego forumowicza o szyby elektryczne
Witam wszystkich mam prośbe mianowicie przeszukałem opcje szukaj i nie znalazłem odrazu o tym pisze bo wiem że się złościcie jak ktoś nowy o coś pyta.Chodzi mi o to by w mojej corsie niestety wersja ECO czyli bez niczego zamontować szyby elektryczne,by zbliżyć do siebie głośniki w dzwiach 16-tki bo teraz jedna jest oddalona i gra do fotela.Czy taka przeróbka jest trudna?.Z góry dziekuję za pomoc i podpowiedz.Pozdrawiam
- przyciaga
- Moderatorzy
- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: Zapytanko nowego forumowicza o szyby elektryczne
Witam Cię na forum. Wcale sie nie denerwujemy na nowych, a wręcz przeciwnie cieszymy się ze jest nas coraz więcej
Denerwujemy się na to że posty są powielane. Ja wrzuciłam w opcji szukaj szyby elektryczne i proszę:
viewtopic.php?f=58&t=66268&p=999969&hil ... ne#p999969
viewtopic.php?f=43&t=65671&p=993648&hil ... ne#p993648
Poza tym swojego posta powinienes umieścić w odpowiednim dziale czyli dziale technicznym
Powodzenia w modach

viewtopic.php?f=58&t=66268&p=999969&hil ... ne#p999969
viewtopic.php?f=43&t=65671&p=993648&hil ... ne#p993648
Poza tym swojego posta powinienes umieścić w odpowiednim dziale czyli dziale technicznym

Powodzenia w modach

Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.