silnik 1,6 x16xe jaki rozrusznik ile zębów będyks?
-
MUMO13
- Bez listowiec ;-)
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
silnik 1,6 x16xe jaki rozrusznik ile zębów będyks?
Witam wszystkich czytających mam poważny problem gdyż próbuje określić jaki rozrusznik pasuje do silnika 1,6 ecotec 16 v o oznaczeniu x16xe 106 km. gdyż nie potrafię tego określić rozrusznik o bendyksie 9 zębnym nie pasuje 10 zębów nie paasuje to jaki 8 ? czy może jeszcze inny może ktoś posiada taki silnik i miał z tym styczność? proszę o pomoc ?
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Re: silnik 1,6 x16xe jaki rozrusznik ile zębów będyks?
Miałem x14xe, przy rozwiercie na 1,6 zmieniałem również koło zamachowe w obu przypadkach pasował ten sam rozrusznik. Tak jak juz pisałem w wątku viewtopic.php?f=43&t=66632 sprawdze jutro ilość zębów.MUMO13 pisze:Witam wszystkich czytających mam poważny problem gdyż próbuje określić jaki rozrusznik pasuje do silnika 1,6 ecotec 16 v o oznaczeniu x16xe 106 km. gdyż nie potrafię tego określić rozrusznik o bendyksie 9 zębnym nie pasuje 10 zębów nie paasuje to jaki 8 ? czy może jeszcze inny może ktoś posiada taki silnik i miał z tym styczność? proszę o pomoc ?
Ps. zapoznaj się z regulaminem
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert