Zalewa woda środek...
-
wojtekk
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Zalewa woda środek...
Witam mam problem, zalewa mi od paru dni środek auta, wyjełem wszystko ze środka nie ma zadnych dziur w podłodze itd, zalana była podstawka pod schowkiem, teraz gdy mam wyciagnieta wykładzine tez leje mi sie na buty jak jade... odkrecałem podszybie wydaje sie tam wszystko ok, niewiem gdzie juz szukac czekam na pomoc
dodam jeszcze ze nie ubywa płynu chłodniczego..
- yuri1986
- Świeżak
Re: Zalewa woda środek... corsa B
mozesz tez miec walnieta uszczelke przy pod szybiu. tam jak masz akumulator idzie wiązka kabli i tamtędy tez woda moze leciec do auta.
Zafira B Z19DTL
2005 r. Dpf Free
-
adam gsi
- Bez listowiec ;-)
witam przerabiałem ten problem jak dobrze popadało to woda stała mi na tej pułce pod schowkiem a od strony kierowcy była mokra wykładzina jak sie okazało miałem walnietą uszczelke pod tym plastikiem w podszybiu co mocuje sie do niego filtr pyłkowy ,poszła tubka silikonu i jest teraz ok
pozdrawiam
-
wojtekk
- Świeżak
Tez cos mi sie wydaje ze to moze być toadam gsi pisze:witam przerabiałem ten problem jak dobrze popadało to woda stała mi na tej pułce pod schowkiem a od strony kierowcy była mokra wykładzina jak sie okazało miałem walnietą uszczelke pod tym plastikiem w podszybiu co mocuje sie do niego filtr pyłkowy ,poszła tubka silikonu i jest teraz okpozdrawiam
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
Wojtekk leje sie woda czy plyn chlodniczy? generalnie odnosnie obu opcji dostales juz odpowiedzi. jelsi plyn to tylko nagrzewnica.
-
wojtekk
- Świeżak
Woda sie leje
napisałem ze płyn chłodniczy jest ok
sprawdze ten plastik pod filtrem kabinowym bo tamte rzeczy juz posprawdzałem, dam znać,.