Jakie tarcze??

Wszystkie informacje o elementach układu hamulcowego Corsy B.
ODPOWIEDZ
metius1
Świeżak
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Jakie tarcze??

Post autor: metius1 »

Witam wszystkich i prosze o rade jakie tarcze i klocki kupic. Mam na oku brembo http://allegro.pl/item674847620_klocki_ ... tigra.html i ate http://allegro.pl/item661811857_tarcze_ ... rsa_b.html prosze o rade. Jestem tez otwarty na wasze propozycje. Dodam jeszcze ze jest to cb gsi.
Awatar użytkownika
-=martee=-
Nowy
Imię: Marta
Kontakt:

Re: Jakie tarcze??

Post autor: -=martee=- »

"Życie to najbardziej zdumiewająca bajka"
Hans Christian Andersen
metius1
Świeżak

Post autor: metius1 »

Juz uzupełnione :-D ale nie wiem sam jeszcze co wybrac. Dodam ze fundusz to jakies 300zl moze ktos cos jeszcze doradzi.
Awatar użytkownika
przyciaga
Moderatorzy
Moderatorzy
Imię: Ania
Podziękował;: 3 razy
Kontakt:

Post autor: przyciaga »

Musisz sam wybrać, zeby poźniej mieć pretensje do samego siebie :D . Poza tym na forum już jest jeden taki co na nic sam sie nie moze zdecydowac (podobno nawet żonę będziemy mu wybierac :twisted: )
Ale tak poważnie to jesli przeczytałeś informacje z linków podesłanych przez martee to powinienes wiedzieć że co użytkownik to inne zdanie. Ja np mam klocki i tarcze ATE i nie narzekam na nie (no moze tylko to ze coś piszczy ale tu już kolega markos dał mi wykład że to nie wina ani tarcz ani klocków :-P ). Z tego co pamiętam ja zmieściłam się w kwocie ok 320 zł z tymże wykorzystałam znajomości w FOCIE.
Dużo osób z tego co kojarze decyduje się na tak zwany allegrowy zestaw tj. klocki ferrodo + tarcze brembo - zestaw z linku który wkleiłes. Mozesz też spróbowac tarcz mikody ktore są w bardzo przystępnej cenie.
Decyzja nalezy do Ciebie :D
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...

Pamiętaj, wymień świece.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Układ Hamulcowy”