Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Własnie był u mnie Pan z Automobilklubu Częstochowskiego (wpłaciłam kaskę za nasz tor)i zostawił plakacik o imprezie która odbędzie się 26.07.2009 . Maja byc wyścigi na dochodzenie, drift taxi i inne atrakcje. Wstęp wolny. Wiecej szczegółów można zleźć http://www.torwyrazow.pl/
Może ktoś będzie chetny przyjechac popatrzeć Moze jakoś się spikniemy
Dajcie wczesniej znać jakbby ktoś się wybierał
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Zabawa na dochodzenie dla amatorów? Warto się wybrać bo pewnie sporo dzwonów będzie Swoją drogą rozumiem, że będą dwa konkursy? jeden to time atack i jeden na dochodzenie? czy to połączone będzie i zostanie wyłoniony jeden zwycięzca z całości? bo nie do końca kumam z tego linka.