Chłopaki jak śćiągnąć tapicerke dachu aby dostać się do anteny bo chce ją zdemontować i zastapić anteną cb ?
Chłopaki potrzebuję szybkiej odpowiedzi
Jak się dostać do anteny?
- RotkiV
- Swój
- Imię: Wiktor
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Jak ściągnąć tapicerkę dachu ? Szybka odpowiedź
zeby dostac sie do anteny wystarczy odipac kołki chyba 3 sztuki przy klapie, ewentulanie chyba trzeba tez pozdejmowac boczki plastikowe na slupkach...
srednicy otworu nie znam ale jest dosc spora.... kabel to juz pociagniesz jak sam bedziesz uwazał ale dasz rade...
sorki ze tu...
na gg nie odpowiem bo jakis czas bede bez kompa i dorywaczo zagladam na forum
srednicy otworu nie znam ale jest dosc spora.... kabel to juz pociagniesz jak sam bedziesz uwazał ale dasz rade...
sorki ze tu...
na gg nie odpowiem bo jakis czas bede bez kompa i dorywaczo zagladam na forum
- blood1989
- Nowy
- Imię: Mateusz
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Jak ściągnąć tapicerkę dachu ? Szybka odpowiedź
ok dzięki wczoraj już patrzyłem faktycznie 3 kołki są tapicerke wyciąga sie spod uszczelki i boczek odkręca i da rade się dostać ale teraz pytanie czy 4m kabla wystarcza gdzie ty kabel poprowadziłeś ? aha powiedz mi jak kupowałeś antene to w zestawie jest wszystko co potrzebne zeby zamontować czy trzeba cos dokupywać ?
jeszcze sie zastanawiam nad montażem anteny na klapie bagaznika poprzez uchwyt SF-40 lecz powstaje problem i pytanie. Mianowicie mam spojler i czy pod tym spojlerem mozna zamontowac antenke czy będzie juz za nisko? i wtedy jaka najlepiej długość antenki??
jeszcze sie zastanawiam nad montażem anteny na klapie bagaznika poprzez uchwyt SF-40 lecz powstaje problem i pytanie. Mianowicie mam spojler i czy pod tym spojlerem mozna zamontowac antenke czy będzie juz za nisko? i wtedy jaka najlepiej długość antenki??