Corsa B by NakeD
- naked
- Świeżak
- Imię: Łukasz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Corsa B by NakeD
WITAM
Na forum zagladam juz od jakiegos czasu jednak nigdy nie mialem czasu i sposobnosci
alby opisac swoj dupowoz...
Jezdze nim juz okolo 2,5 roku i pomalu ewoluowal
Jest to Corsa B z 98 roku:
-silnik 1,6 16v ECOtek
-wersja Irmscher (tj: elementy wnetrza, byly: felgi i zawieszenie -30)
-kola RH Cup 14''/8'' plerowany rant (195/45)
-zawieszenie 60/60 Ta tech... (jednak przod siadl bardziej)
-lampy przod czarne arteb, tyl bialo-czerwone
-srodek seria -zmienione cale podswietlenie na diodowe biale
-klimatyzacja, poduszki, abs, wspomaganie i inne
Autko po zakupie prezentowalo sie tak (foto tel.):
Na dzien dzisiajszy po przejsciach wyglada tak:
Foto srodka i wysokosci od ziemi...
Jeszcze troche do zrobienia zostalo ale pomalu do przodu...
4.06.2010r.
Małe zmiany w autku po zimie:
koła: 16"/7" et 35
opony: 195/45 potenza (nowe)
rozpórki: przód OMP tył D&W
kierownica (sWm)
+dodatki
Fotki:
Pozdrawiam
Na forum zagladam juz od jakiegos czasu jednak nigdy nie mialem czasu i sposobnosci
alby opisac swoj dupowoz...
Jezdze nim juz okolo 2,5 roku i pomalu ewoluowal
Jest to Corsa B z 98 roku:
-silnik 1,6 16v ECOtek
-wersja Irmscher (tj: elementy wnetrza, byly: felgi i zawieszenie -30)
-kola RH Cup 14''/8'' plerowany rant (195/45)
-zawieszenie 60/60 Ta tech... (jednak przod siadl bardziej)
-lampy przod czarne arteb, tyl bialo-czerwone
-srodek seria -zmienione cale podswietlenie na diodowe biale
-klimatyzacja, poduszki, abs, wspomaganie i inne
Autko po zakupie prezentowalo sie tak (foto tel.):
Na dzien dzisiajszy po przejsciach wyglada tak:
Foto srodka i wysokosci od ziemi...
Jeszcze troche do zrobienia zostalo ale pomalu do przodu...
4.06.2010r.
Małe zmiany w autku po zimie:
koła: 16"/7" et 35
opony: 195/45 potenza (nowe)
rozpórki: przód OMP tył D&W
kierownica (sWm)
+dodatki
Fotki:
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 7 cze 2010, o 16:36 przez naked, łącznie zmieniany 3 razy.
- Cyna
- Nowy
- Imię: Marek
Re: Corsa B by NakeD
no no no:D autko pierwsza klasa. fajną wersje trafiłeś a poza tym koło i zawieszenie , może napisz co dalej chciałbyś zrobić z autkiem?:)
DTM corsa:)
- boczass
- Świeżak
- Kontakt:
Auto wygląda naprawde świetnie Nie za duzo i z gustem Ja bym jeszcze tylną klame wyczyścił z zamka i wycieraczki i tak chyba zostawił.. I widze ze moje strony
Ostatnio zmieniony 24 sie 2009, o 15:10 przez boczass, łącznie zmieniany 1 raz.
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Dobrze zadbana i nie przesadzona corsa
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- Tom
- Nowy
Kolejny przykład że dobra felga i zawias mogą sprawic że auto się pięknie prezentuje
-
- Nowy
No ślicznie zrobiona Corsa jak do tej pory na tył bym proponował lampki firmy JOM clear black lud clear black diodowe ale to juz wyzszy koszt, i każdy ma inny gust powdzenia w dalszych modach
- Bear_
- Weteran
- Imię: Arek
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
No i witam kolege ze "wsi" obok
Moje zdanie na temat autka znasz... tym bardziej wiem co to wojuje z kazdym nastepnym wbijanym biegiem
Ale musze przyznac racje jednej wypowiedzi z powyzszych... wywal wycieraczke i zamek i bedzie git
Cichociemno i z gustem
pozdo
Moje zdanie na temat autka znasz... tym bardziej wiem co to wojuje z kazdym nastepnym wbijanym biegiem
Ale musze przyznac racje jednej wypowiedzi z powyzszych... wywal wycieraczke i zamek i bedzie git
Cichociemno i z gustem
pozdo
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
fajna, wpada odrazu w oko. nieprzepelniona bajerami, rzeczywiscie z gustem. super wersje trafiles. konsola srodkowa to seria?? teraz czas poszukac mocy
- DaroXE
- Nowy
- Imię: Darek
- Kontakt:
Konsola środkowa z tego co widze obklejona jest
Czarnulka... troche koni już to ma pod maską...
- naked
- Świeżak
- Imię: Łukasz
Dzieki wszystkim za mile slowo... Samochodzik robie pod siebie i cieszy mnie to ze sie podoba
Jezeli chodzi o tylna klape to nie bedzie czyszczona ani z wycieraczki ani z zamka wole cos jednak widziec do tylu jak przemieszczam sie drogami szybkiego ruchu a przy tym "przedluzeniu dachu" podczas nawet tylko mokrej jezdni wszystkie resztki wody i syfu z asfaltu laduja na szybie...
Lampki z tylu tez zostana bialo-czerwone poniewaz polowalem na nie ok 1,5 roku i nigdzie takich wlasnie nie bylo tylko dzieki jednemu z forumowiczow udalo mi sie wreszcie je dopasc (pozdrawiam A-rka)
Konsola srodkowa nie jest okleina tylko sa to plastiki imitujace carbon i zarowno galka zmiany biegow jak i raczki w drzwiach sa z tego wykonane. Nie lubie sie bawic w jakies wiejskie oklejanie czegokolwiek i "tjuningi" tego typu... (polecam sprawdzenie katalogu irmscher'a)
Pozdrawiam
Jezeli chodzi o tylna klape to nie bedzie czyszczona ani z wycieraczki ani z zamka wole cos jednak widziec do tylu jak przemieszczam sie drogami szybkiego ruchu a przy tym "przedluzeniu dachu" podczas nawet tylko mokrej jezdni wszystkie resztki wody i syfu z asfaltu laduja na szybie...
Lampki z tylu tez zostana bialo-czerwone poniewaz polowalem na nie ok 1,5 roku i nigdzie takich wlasnie nie bylo tylko dzieki jednemu z forumowiczow udalo mi sie wreszcie je dopasc (pozdrawiam A-rka)
[...] super wersje trafiles. konsola srodkowa to seria??
Samochodu w takiej wersji silnikowej z tego rocznika i podobnym wyposarzeniem (tj.klima, ...) szukalem ponad pol roku. Owego czasu byly dwie moja i jeszcze jakas srebrna pod wroclawiem... ta okazala sie w pakiecie irmschera i dlatego zdecydowalem sie wlasnie na nia. (Po czasie wyszlo ze zawieszenie bylo irmschera na poczatku myslalem ze tylko jakies "sportowe" sprezyny)Konsola środkowa z tego co widze obklejona jest
Konsola srodkowa nie jest okleina tylko sa to plastiki imitujace carbon i zarowno galka zmiany biegow jak i raczki w drzwiach sa z tego wykonane. Nie lubie sie bawic w jakies wiejskie oklejanie czegokolwiek i "tjuningi" tego typu... (polecam sprawdzenie katalogu irmscher'a)
Mocy dosyc szybko zabraklo i chetnie zdecydowal bym sie na serie c20xe bo sprawdzona i stosunkowo latwa do zrobienia... Niestety przedluzajacy sie zawod studenta nie pozwala mi jeszcze na takie wydatki...teraz czas poszukac mocy
Dawno kilegi nie widzialem ostatnio nawet specjalnie udalem sie w leczniczo-cudowne miejsce w mojej "wsi" zeby zapytac o zdrowie... moze jakis maly wypad na nocna sesyjke?No i witam kolege ze "wsi" obok
Pozdrawiam
- Bear_
- Weteran
- Imię: Arek
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
No zdalo by sie zdalo Hopek mi mowil ze sie pytales o mnie
Moze teraz przy niedzieli jak bedziedzie na paprach to wpadne z żonką Tylko nie wiem czy bede mial autko jeszcze w tym czasie bo zaczynam sie swapowac i nie wiem kiedy zaczne wyciagac stara motorownie z naszego woza
Ale jak cos to jestem za
Pozdro
Moze teraz przy niedzieli jak bedziedzie na paprach to wpadne z żonką Tylko nie wiem czy bede mial autko jeszcze w tym czasie bo zaczynam sie swapowac i nie wiem kiedy zaczne wyciagac stara motorownie z naszego woza
Ale jak cos to jestem za
Pozdro