dziwna sprawa....
-
marcin1325
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
dziwna sprawa....
Dziś jadąc swoją Corsa zauważyłem że coś jest nie tak a mianowicie chodzi mi o to że jak mam szybę zamkniętą to dźwięk taki dochodzi z samego rogu drzwi jak by była otwarta ale szyba jest na max dokręcona od str. kierowcy i nie wiem o co chodzi, znajomy mi powiedział że drzwi mam chyba krzywe..... ale coś mi nie chce się wierzyć. Miał ktoś coś takiego?
:(:(:(:( Może jakoś pomożecie?
- Mihó
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
Chcesz przez to powiedzieć, że podczas jazdy szumi Ci spod uszczelki ? Sprawdź uszczelki, czy np. coś się do nich nie przykleiło, czy nie odkształciły się. Jeśli nie,nie, to wtedy znajomy może mieć rację
Opel. Technik die begeistert
Corsa C Z18XE, Vectra B X18XE, Trabant 1.1, PTS 3.8 V6, Trabant 601
Corsa C Z18XE, Vectra B X18XE, Trabant 1.1, PTS 3.8 V6, Trabant 601
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Kontakt:
Re: dziwna sprawa....
Mógłbyś troche zmienić temat? Z dziwnymi sprawami się idzie do lekarza.marcin1325 pisze:Dziś jadąc swoją Corsa zauważyłem że coś jest nie tak a mianowicie chodzi mi o to że jak mam szybę zamkniętą to dźwięk taki dochodzi z samego rogu drzwi jak by była otwarta ale szyba jest na max dokręcona od str. kierowcy i nie wiem o co chodzi, znajomy mi powiedział że drzwi mam chyba krzywe..... ale coś mi nie chce się wierzyć. Miał ktoś coś takiego?:(:(:(:( Może jakoś pomożecie?
Wracając do tematu, miałem taki sam przypadek jak próbowano mi się włamać do auta, świszczało mi w lewym górnym narożniku. Uszczelki dobrze ułożone i okno domknięte.
Miałem krzywe drzwi, podjechałem do blacharza i się z tym uporał. 2 minuty roboty.
To są krzywe drzwi, a dokładnie przy słupku B.
-
sebek1987
- Świeżak
- Imię: Sebastian
- Kontakt:
Re: dziwna sprawa....
Hej mam corse b silnik 1.2 1997r wszytko w niej zrobiłem tylko nie wiem mam problem z kontrolka od benzyny mam popsutą jak to zrobić żeby spadała mi powoli????? Proszę o pomoc.....
ale kolego odkopałeś kotleta i jeszcze nie w temacie...
Staneq
ale kolego odkopałeś kotleta i jeszcze nie w temacie...
Staneq