Mam corse c z 2006r 1.3 CDTI i chciałbym założyc klimatyzacje tylko nie wiem ile to może kosztowac
i czy jest przystosowana pod klimatyzacje.
czy jest sens zakładac kilimatyzacje ?
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- bix
- Nowy
- Imię: Bartek
- Model auta: Grande Punto
- Silnik: 1.2
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: czy jest sens zakładac kilimatyzacje ?
Nie wiem jak w corsie, ale znajomy kilka lat temu zakładał do espero, i wtedy koszt mu wyszedł z montażem około 4 tysięcy złotych.
Była: Corsa B x12sz + LPG
Był: Rover 416
Była: Audi A6 C5 1.8T
Jest: Grande Punto 1.2
Był: Rover 416
Była: Audi A6 C5 1.8T
Jest: Grande Punto 1.2
- Tom
- Nowy
w corsie nie wyjdzie o wiele mniej
Sprężarka, chłodnica, osuszacz, wszystkie przewody, nagrzewnica, sterownik itp no i jeszcze trzeba to wszystko założyc

Sprężarka, chłodnica, osuszacz, wszystkie przewody, nagrzewnica, sterownik itp no i jeszcze trzeba to wszystko założyc
- reaven41
- Świeżak
ostatnio byla kapletna na alledrogo tj nawiew z chlodniczkami ,panel sterowania, okablowanie, kompresor klimy, chlodnica wody wraz z chlodnica klimy, rurki do podlaczenia. Pisalo ze wyjete z corsy b rok 99 za calosc koloes wolal 950zl mialem chec na to ale zdecydowalem zainwestowac w gwint
Byla Astra Gsi c20ne =>jest seria calibra v6
- corsarz
- Swój
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
powiedzcie mi jeśli miałem klime w corsie 1.0 12v ale po swapie została corsa bez klimy, wyciagnieta zostala chlodnica klimy z wentylatorem, sprezarka i orurowanie, to teraz co musze kupic do X16XEL żeby to działało. I jak to jest z montażem, da sie samemu, czy nie za bardzo?
- Zioo
- Nowy
- Imię: Adam
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
z tego co ostatnio w robocie przegladalem w katalogach (sam mam niesprawna klime -napewneo przez sprezarke a co jeszcze nie wiem) sprezarka z 1,0 12v, 1,2 16v w CB i prawie wszystkie CC maja te same sprezarki, CB z wczesniejszych rocznikow i z pozostalymi silnikami ( u mnie x16xe) maja jednakowa...
za duzo wiecej nie powiem bo az tak sie nie zaglebialem ... klima to ciezki temat... np widzialem w niektorych CB osuszacz za grillem przy 2gim wiatraku ..doslownie na chlodnicy.. u mnie osuszacz jest widoczny po wyjeciu lewej lampy przedniej miedzy podluznica a blotnikiem
za duzo wiecej nie powiem bo az tak sie nie zaglebialem ... klima to ciezki temat... np widzialem w niektorych CB osuszacz za grillem przy 2gim wiatraku ..doslownie na chlodnicy.. u mnie osuszacz jest widoczny po wyjeciu lewej lampy przedniej miedzy podluznica a blotnikiem
Morette bitch !! ZłooGarage - elektryka/mechanika pojazdowa 883 969 504