Przymierzam sie przed zima do wymiany drzwi kierowcy bo byly stukniete i sa zrobione tragicznie. jako ze proba naprawy tych drzwi to jak proba wskrzeszenia umarlego planuje kupic nowe. natrafilam przy okazji na drzwi od corsy z roku 99 kapletne z elektrycznymi szybami ktos zdemontowal tylko lusterka czy cena 150zl za takie drzwi jest ok?? A za przedni zderzak polift 50zl kapletny z guma
Z gory dzieki za odp
ceny czesci
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- fotograf
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: ceny czesci
Nawet bardzo ok 

X12SZ+miniLambda ;-/
X12SZ+C16NZ+C18NZ+BLOS
X12SZ+13NB+13S+C14NZ+C14SE+C16SE+X16SZ+A15SMS= moje C14XE 8V
X12SZ+C16NZ+C18NZ+BLOS
X12SZ+13NB+13S+C14NZ+C14SE+C16SE+X16SZ+A15SMS= moje C14XE 8V

- reaven41
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: ceny czesci
Udalo mi sie wyrwac fron od poliftu wraz z dolna guma oraz kaplente drzwi P+L z el. szybami i centralnym za 250zl jakby ktos chcial to wyszperalem jeszcze jeden kaplet drzwi z el. szybami i centranym z czarna tapicera kolor ciemna zielen mysle ze za 2stufyyy by je wyrwal zreszta zderzaczkow tez jest sporo i innych dupereli do Cb znalazlem tez caly zawias spupersporta powiedzieli ze jak odkrece zwrotnice z heblami to same amory i sprezyny mozna zabrac za 100zl kpl przod i tyl
Byla Astra Gsi c20ne =>jest seria calibra v6