Ps. napraw prawe ramie wycieraczki

Wiem wiem mam wiele rzeczy do zrobienia czyt: naprawienia, ale wycieraczką zajmę się natychmiast-=m&m=- pisze:Ps. napraw prawe ramie wycieraczki
Sorry, jesli zasmiece watek, ale zrobienie sobie projektu z napisem "corsasport.pl" jest zadnym problemem, jesli pokazujecie fotki z lepkami na aucie.-=m&m=- pisze:Jeśli chodzi o zrobienie lepek od wewnatrz to problemu nie powinno być, projekt lepek nigdy nie był udostepniany i tym razem też tak bedzie.
A dlaczego z mojego zdjęciaFazzie pisze:Ja wlasnie takowy projekt sobie przygotowalem ze zdjecia uzytkowniczki Przyciaga. Niby nie mozliwe, a jednak.![]()
Ze zdjecia uzytkownika MateO89 wychodzi jeszcze lepszy projekt.przyciaga pisze: A dlaczego z mojego zdjęciaPotem będzie na mnie
Normalnie skandal
czyli co mamy zerwać wszyscy lepki bo ktoś może komuś zrobić fote np na parkingu i podrobi sobie lepki,troszke głupie co nie??Fazzie pisze:Sorry, jesli zasmiece watek, ale zrobienie sobie projektu z napisem "corsasport.pl" jest zadnym problemem, jesli pokazujecie fotki z lepkami na aucie.
Na szczęście nie wiesz jak bardzo mijasz się z prawdą o czy może świadczyć fakt obecności dinozaurów tego forum na corocznych zlotachMaciasty pisze:Moim zdaniem po zmianie Opelka na inny samochód ta miłość się ulotni i bd kochać inne auta/fora itd, a o naszym forum zapomną. Nie chce nikogo urazić ale takie jest moje zdanie.
masz ostrzezenie!mojo pisze:Przepraszam a czy jest taka wersja lepek żeby z napisu CorsaSport przy patrzeniu pod kątem robił sie napis CiągłeSpory ?![]()
![]()