problem z silnikiem
-
- Bez listowiec ;-)
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
problem z silnikiem
witam mam problem z corsa1.0 z 2003 roku, przy zapalaniu silnika slysze dziwne dzwonienie a ostatnio uslyszalem {niby slizganie paska klinowego} a przeciez ten model ma lancuszek. Prosze o jakies wskazowki przed wizyta u mechanika. Dziekuje
- mehes
- Moderator Leader
- Imię: Piotr
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
Re: problem z silnikiem
Pierwszy post i nawet się nie przywitałeś.
Milion razy opisywany przypadek.
Milion razy opisywany przypadek.
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- corsarz
- Swój
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
to może ty zamiast pierd.o.lić Nas wszystkich swoją postawą, zaczniesz używać opcji szukaj, a poza tym mehes ma rację, tak ciężko napisać "cześć wszystkim" w odpowiednim dziale? Nie, pewniej lepiej odrazu żeby wszyscy rzucili się i zdiagnozowali twój problem.
Nie potrafisz nawet uzupełnić swojego profilu o dane silnika, co z tego że większość wie co za silnik masz, ale to pokazuje jaki olewający stosunek masz do Nas, obchodzi Cię jedynie twój problem.
P.S. do adminów: sorry że z takim zdenerwowaniem, ale zaczyna mnie to wkur(w)iać...
Nie potrafisz nawet uzupełnić swojego profilu o dane silnika, co z tego że większość wie co za silnik masz, ale to pokazuje jaki olewający stosunek masz do Nas, obchodzi Cię jedynie twój problem.
P.S. do adminów: sorry że z takim zdenerwowaniem, ale zaczyna mnie to wkur(w)iać...
- Konik
- Moderatorzy
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
corsarz no cóż tak to jest:] no ale racje masz w 100%. Mysli sobie co to on nie jest! ze jemu sie pomoc należy po 6.06 wstąpił do klubu i nawet nie umiał stosownie sie przywitać!!!!
P.S. nawet nie stać go na usupełnienie danych!
P.S. nawet nie stać go na usupełnienie danych!
- RotkiV
- Swój
- Imię: Wiktor
a odemnie- z taka wiedza jak twoja ze mylisz pasek klinowy od paska rozrządu to nie szukaj rozwiązania na forum tylko jedz do mechanika. bo sam i tak tego nie naprawisz.