Chciałem również pokazać mój samochód do jazdy na codzien. Jest nim Volkswagen golf 3 z roku 1994. w jakimś tam wyposażeniu min: 2 poduchy, podgrzewane fotele itd. Kupilem go jako seryjnego ale pasja tunera płynie w moich żyłach cały czas wiec musiałem coś pozmieniać. Został zmieniony kolor na bordowa perle,wszystkie czarne plastiki zostaly pomalowane w czarna perle, zmienilem felgi na 16 cali przód 7,5 tyl 9 cala do tego opony 195/45 continental sport contact. Zawieszenie Fk automotive -60/40, jakis tam grill bez znaczka i lampy przod FK(bez ringow) oraz tyl sonara. Napewno kilku ludzi powie ze vw to zla marka ale dla mnie jest na równi z oplem bardziej nie lubie tego gownolitu jakim jest honda i inne samochody tego typu dosc tego pitolenia, teraz najwazniejsze: zdjecia:
I moj towarzysz w samotnych podróżach:
można powiedzieć ze corsa zawsze ze mną:D
Przepraszam za marna jakosc zdjec ale robilem je telefonem.
Typowoz berta z 'gorszej stajni'
- cwirus88
- Nowy
- Imię: Michał
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Typowoz berta z 'gorszej stajni'
Bert150 pisze: dla mnie jest na równi z oplem bardziej nie lubie tego gownolitu jakim jest honda i inne samochody tego typu
Jak mnie śmieszy taka gadka, ja już miałem za sobą i VW, i Opla, teraz Honda, i mogę powiedzieć że każdy z tych jest tak samo fajny jak i irytujący w pewnych kwestiach
zaczyna się fajny temat
Wylyź.
- marmi
- Nowy
hehe nie ma to jak niemiecka myśl techniczna w postaci golfa Całkiem całkiem wygląda nie jest zwieśniaczony tak jak 95% trójek na ulicach i to sie liczy...
- Bert150
- Nowy
takie małe odświeżenie, do golfa wjechały
- nowe hamulce
- skórzane fotele
- nowe granie (6 głośników sredniotonowych hertza, 4 tweetery tej samej formy oraz subwoofer JBL, wszystkim tym kieruja dwa wzmacniacze)
- później wjechały nowe kola Borbet BS z nowymi oponkami 215/40 oraz 195/40
- elektryczne szyby x4 oraz lusterka
- lampy ala R32 z xenonem 4300
- wygładzony został przedni zderzak:
oraz zawieszenie poszło w dol na 80/60
Teraz auto prezentuje sie tak:
- nowe hamulce
- skórzane fotele
- nowe granie (6 głośników sredniotonowych hertza, 4 tweetery tej samej formy oraz subwoofer JBL, wszystkim tym kieruja dwa wzmacniacze)
- później wjechały nowe kola Borbet BS z nowymi oponkami 215/40 oraz 195/40
- elektryczne szyby x4 oraz lusterka
- lampy ala R32 z xenonem 4300
- wygładzony został przedni zderzak:
oraz zawieszenie poszło w dol na 80/60
Teraz auto prezentuje sie tak:
- Bear_
- Weteran
- Imię: Arek
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
Dobre to jest
A ja ogółem to nie rozumię o co chosi z tym całym zamieszaniem o lepsze - gorsze marki... Ku*&^ tyle się to człowiek nasłucha od jak to dawna ople się żrą z VW. Dziwne...
Ja tam mam wielu kumpli co się wożą grzebanymi VW od Golfów I czy Polo po Passaty B5,5 czy 5 GTi... I jakoś każdy patrzy tam na auto znajomego czy to opel czy to honda i to masz fajne to tamto itp...
Sam też jeżdżę czasem pogadać z chłopakami na spoty VW... No to mimo, że w ich "gronie" nie przebywam to wszelkiego rodzaju przejawy typu "Skumaj... Gość Corsą przyjechał... czego on tu chce..." - zostają wyplewione w piz$^% mimo, że to ich towarzystwo itp...
Dla mnie tam może to być cokolwiek byle cieszy miche i sprawia wielki fun z użytkowania... Honda od markosa mi się podoba, ten VW też mi się podoba, od szwagra BMW również...
Także nie rozumie...
Sorry za OT
A ja ogółem to nie rozumię o co chosi z tym całym zamieszaniem o lepsze - gorsze marki... Ku*&^ tyle się to człowiek nasłucha od jak to dawna ople się żrą z VW. Dziwne...
Ja tam mam wielu kumpli co się wożą grzebanymi VW od Golfów I czy Polo po Passaty B5,5 czy 5 GTi... I jakoś każdy patrzy tam na auto znajomego czy to opel czy to honda i to masz fajne to tamto itp...
Sam też jeżdżę czasem pogadać z chłopakami na spoty VW... No to mimo, że w ich "gronie" nie przebywam to wszelkiego rodzaju przejawy typu "Skumaj... Gość Corsą przyjechał... czego on tu chce..." - zostają wyplewione w piz$^% mimo, że to ich towarzystwo itp...
Dla mnie tam może to być cokolwiek byle cieszy miche i sprawia wielki fun z użytkowania... Honda od markosa mi się podoba, ten VW też mi się podoba, od szwagra BMW również...
Także nie rozumie...
Sorry za OT
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
podoba mi sie ta fura. Super pomysl z kolorem felgi.
Zmiany na plus.
A za lampy dowodzik poleci... ja nie popieram takiego garazowego dlubania...
Zmiany na plus.
A za lampy dowodzik poleci... ja nie popieram takiego garazowego dlubania...