rutter pisze:Mnie oklejanie nie interesuje.Tylko lakier i nic wiecej a co do efektu to mysle ze bedzie super bo wszystko od podstaw bedzie i najwyzszej jakosci.Pojecie mam akurat moze nie takie jak np Klari ale interesuje sie tym od ponad 3 lat i wiele juz zobaczylem i sie dowiedzialem.Ankieta mi pomogla w wyborze koloru i najprawdopodobniej wybiore brazowa perle z BMW.Lakiernikiem bedzie zawodowy lakiernik jesli jeszcze tego nie mowilem:)
A ja poprę (odziwo) markosa... Mieć wiedzę teoretyczną i dowiadywać się przez okres tam tych 3 lat czy nawet i 5 nic Ci nie da... Co Ci po tym wszystkim skoro jak markos wspomniał wychodzi na to, że nie masz wizji auta. Auto ma się Tobie podobać i to jakie my mamy gusta to wiesz... Ja np. poleciłbym Ci różowy, będzie wpyte wyglądał na corsie
Mnie osobiście corsa w żadnym z tych kolorów nie podchodzi... A jak chcesz mieć coś oryginalnego to przede wszystkim wpadnij najpierw na to... Wogóle w jakim kierunku to auto idzie ? Tak jak Angole robią, dubai, german... ?? Coś streetracingowego ??
Po mojemu to Ty gościu jakoś ciężko masz się określić co z tym autem zrobić...
Po za tym co za problem zrobić dobrej jakości foty auta, ewentualnie znaleźć takowe foto w sieci i rzucić w photoshopie kolorów, mieszanek aż się za przeproszeniem zesrasz...
Co wogóle ma być jeszcze z tym autem robione, seria z GSi frontem z dobrym kolorem to nic szałowego... Do tego celu szkoda wypier&U% lakierów za kosmiczne kwoty i malować całe środki żeby to miało ręce i nogi, sprawdzić całą budę z ognisk rdzy, żeby malowanie nie poszło na marne...

- Była CB C16XE -> C18XE Smallblock 2 - 140 PS, 183 Nm
- Jest Astra H Caravan Z19DTH OPC Line - 205 PS, 411 Nm
PAMIĘTAJ, wymieniaj świece!