brak klaksonu i kierunkowskazu
-
- Bez listowiec ;-)
- Imię: pawel
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
brak klaksonu i kierunkowskazu
witam, mam problem w swojej corsie c z silnikiem 1.3 cdti, a mianowicie chodzi o to, ze tak jakos nadle przestal mi dzialac klakson i prawy kierunkowskaz przedni, pozostale dwa z prawej strony dzialaja normalnie. sprawdzalem bezpieczniki i zarówke i jest z niki wszystko ok, co to moze byc za problem?
- przyciaga
- Moderatorzy
- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Kontakt:
Re: brak klaksonu i kierunkowskazu
Może coś nie tak z wiązką
Ja tak miałam całkiem niedawno ze wciskajac klakson słychac było sygnał przekaźnika natomiast nie było dzwięku klaksonu. Okazało się że wiązka mi przegniła. Pomógł elektromechanik.

Ja tak miałam całkiem niedawno ze wciskajac klakson słychac było sygnał przekaźnika natomiast nie było dzwięku klaksonu. Okazało się że wiązka mi przegniła. Pomógł elektromechanik.
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Na pewno sprawdziłeś odpowiedni bezpiecznik ?
schemat-bezpiecznikow-t69404.html
schemat-bezpiecznikow-t69404.html
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- mehes
- Moderator Leader
- Imię: Piotr
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
Albo taśma w kierownicy
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Bez listowiec ;-)
- Imię: pawel
- Podziękował;: 0
witam Panowie, byłem u elektromechanika z kierunkowskazem i klaksonem, okazało sie ze kierunkowskaz nie działał poniewaz kabel przy lampie nie łaczył, a co do klaksonu to nie co powazniejsza sprawa poniewaz tasma w kierownicy sie zerwała. nie wiem jaki bedzie koszt naprawy bo nie wiem ile tasma kosztuje?