Modyfikacje X16xe
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- kasmarkos
- Nowy
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Modyfikacje X16xe
Witam wszystkich. Nie krzyczcie na mnie ze wystarczy poszukac itp ale korzystam z internetu z fona i mam problem z wyszukiwarka. Panowie mozecie mi powiedziec jakie mody mozna wykonac w tym silniku zeby go wzmocnic. Dodam ze nie interesuje mnie swap na np c20xe. Troche poczytalem to ze zrobic wydech na kolektorze z c20xe ale jakiej srednicy ma byc reszta i ile tlumikow itp. Dolot to wiadomo stozek dobrze umieszczony. Interesuja mnie tez walki od chociazby swiatka. Cos gdzies slyszalem o zmianie kolektora ssacego ale co i jak nie zbyt mi wiadomo.
- Volter
- Nowy
- Imię: Tomek
- Podziękował;: 2 razy
Re: Modyfikacje X16xe
turbo i zakuć silnik,zmienić wydech- taniej wyjdzie swap na 2,0 jak nie interesuje to v6 3,0 xD
Ps. złe miejsce na ten temat
Ps. złe miejsce na ten temat
- kasmarkos
- Nowy
- Kontakt:
Nie interesuje mnie swap. Interesuje mnie tylko tuning elementow zewnetrzynych bo silnik mam w bardzo dobrym stanie a kupic drugi to trzeba odrazu remont robic.
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
tamat wałkowany na forum milion razy, proponuję zaprzyjaźnić się z wyszukiwarką ...
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
w sumie racja chyba będzie trzeba założyć jednak koszVolter pisze: Ps. złe miejsce na ten temat
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- kasmarkos
- Nowy
- Kontakt:
Panowie napisalem wyraznie ze korzystam w tel z netu i mam problem z wyszukiwarka. Jak by ktos mi podeslal jakies linki to byl bym bardzo wdzieczny