Witam, chciałbym się dowiedzieć czy jest sens zamontować w Corsie b sportową kierownice, bez wspomagania. Szczerze powiem, że w tej chwili już jest ciężko przy normalnej kierownicy, ale jej rozmiar zaczyna mnie denerwować.
PS. przepraszam, że w tym temacie, ale może ktoś od razu będzie wiedział z jakiego innego modelu samochodu podejdą fotele bez przeróbek?
Sportowa Kierownica
- mehes
- Moderator Leader
- Imię: Piotr
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
Re: Sportowa Kierownica
Jaki masz silnik? że tak ciężko ci się kręci
Uzupełnij profil.
Kiera z poduchą?

Kiera z poduchą?
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Volter
- Nowy
- Imię: Tomek
- Podziękował;: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 0
Kierownica bez poduszki, silnik 1,0. Może przesadziłem, że ciężko, ale i tak po przesiadce z innego samochodu ze wspomaganiem jest różnica. Myślę, że jest to do przyzwyczajenia, ale mam obawy co do sportowej kiery.

- mehes
- Moderator Leader
- Imię: Piotr
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
Jakie obawy???
Zakładasz większą średnice kierownicy będzie Ci się lżej kręcić.
Zakładasz większą średnice kierownicy będzie Ci się lżej kręcić.
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Pomogłem postaw +
- wolga85
- Weteran
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 22 razy
Czasem też przekładnia dostaje wody lub ktoś za bardzo skasuje na niej luz i też się cieżko kręci. Sprawdź jak podniesiesz cały przód czy leciutko chodzi (normalnie łapiąc za oponę powinieneś dać rady je skręcić oczywiście jak jest poniesiony przód i koła nie dotykają podłoża) .
6 do 100 czy 6 na 100. Oto jest pytanie
-
- Bez listowiec ;-)
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Offtop ale nie chciałem zakładać kolejnego tematu,
czy ktoś mogłby mi powiedzieć jaka jest różnica w średnicy pomiędzy kierownicą trójramienną ( tą z GSI ) a tą z 1.2i z pierwszych lat produkcji?
zastanawiam się nad wymianą, bo oryginał wydaje mi się być za duży
czy ktoś mogłby mi powiedzieć jaka jest różnica w średnicy pomiędzy kierownicą trójramienną ( tą z GSI ) a tą z 1.2i z pierwszych lat produkcji?
zastanawiam się nad wymianą, bo oryginał wydaje mi się być za duży