do usuniecia
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Re: Szary Bzyk :)
Fajne nogi
widać, że przed Tobą ktoś juz lekko modyfikował to auto, ma dołożone progi ala steinmetz pryśnięte plastiki w kolor nadwozia zmieniony grill i chyba zegary. Zacznij od poprawienia tylnej zaślepki miejsca mocowania linki holowniczej, dołóż brakująca gumę z przodu pod zderzakiem i wywal brewki

widać, że przed Tobą ktoś juz lekko modyfikował to auto, ma dołożone progi ala steinmetz pryśnięte plastiki w kolor nadwozia zmieniony grill i chyba zegary. Zacznij od poprawienia tylnej zaślepki miejsca mocowania linki holowniczej, dołóż brakująca gumę z przodu pod zderzakiem i wywal brewki
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
-
- Bez listowiec ;-)
- Imię: Seba
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
hehe czułem że nogi mojej kobietki będą przyciągać :p hmm gumę muszę właśnie dokupić. Tył zrobię na dniach
ale z brewkami będzie problem bo ktoś mądrze przykleił je do lamp 
a co do zegarów hmm też myślę że było coś grzebane bo obrotomierz kręci do 7500 ale jest chyba dobrze wyskalowany bo jak odpalę obroty są normalne około 700-800

a co do zegarów hmm też myślę że było coś grzebane bo obrotomierz kręci do 7500 ale jest chyba dobrze wyskalowany bo jak odpalę obroty są normalne około 700-800
- mariusz2247
- Nowy
- Imię: Mariusz
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
mi to wygląda na licznik z tigry...iskra2122 pisze:a co do zegarów hmm też myślę że było coś grzebane
bo życie jest po to, by spełniać swoje marzenia
-
- Bez listowiec ;-)
felgi 14 opono szerokość 185 a profil hmm nie pamiętam :p
co myślicie o wycięciu katalizatora ? da to coś ?
co myślicie o wycięciu katalizatora ? da to coś ?
- Volter
- Nowy
- Imię: Tomek
- Podziękował;: 2 razy
Pewnie, że da tylko po co? Chcesz zrobić tak żeby napier**** a nie jechało? xD Lepiej zrobić przelot zamiast środkowego tłumika. Sam czekam, aż mój środkowy się wykończy 

- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
zostaw ten silnik w spokoju a pieniądze przeznaczone na wyciananie katalizatorów, wkładki itp. odłóż na wiekszy motor 

"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- mr_luke
- Nowy
- Imię: Łukasz
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Po pierwsze - fajna kobieta
Po drugie - ładne auciwo tylko zastanów się nad tą gałką zmiany biegów... trochę jak te brewki (brewki to tak na ogół się przykleja do lamp)
btw... samo wycięcie katalizatora to nie dokońca super sprawa, bardzo często pogarsza osiągi bo powoduje zbyt duże odprężenie układu wydechowego. M&m dobrze gada

Po drugie - ładne auciwo tylko zastanów się nad tą gałką zmiany biegów... trochę jak te brewki (brewki to tak na ogół się przykleja do lamp)

btw... samo wycięcie katalizatora to nie dokońca super sprawa, bardzo często pogarsza osiągi bo powoduje zbyt duże odprężenie układu wydechowego. M&m dobrze gada

Corsa - sold
-
- Bez listowiec ;-)
Dzięki za rady prawdę mówiąc jestem zielony w tym segmencie jeśli chodzi o jakieś mody. Mój budżet na dziś dzień to nieco ponad 200zł
i tak się zastanawiam jak małym kosztem coś tu mocy mu dodać.
Patrzyłem co z tymi brewkami i póki co nie będę ich ruszał są doklejone chyba na czarny sylikon.
Odwiedziłem też szrot w poszukiwaniu kawałka hokeja pod przedni zderzak ale lipa
nic nie mieli.
a w swapa chyba nigdy się nie będę bawił ;p prędzej wymienię tego bzyka na jakąś gsi ale póki co to moje drugie auto o pierwszym nie chce nawet wspominać...

i tak się zastanawiam jak małym kosztem coś tu mocy mu dodać.
Patrzyłem co z tymi brewkami i póki co nie będę ich ruszał są doklejone chyba na czarny sylikon.
Odwiedziłem też szrot w poszukiwaniu kawałka hokeja pod przedni zderzak ale lipa

a w swapa chyba nigdy się nie będę bawił ;p prędzej wymienię tego bzyka na jakąś gsi ale póki co to moje drugie auto o pierwszym nie chce nawet wspominać...
- Krzy Krzy
- Nowy
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Ahhh te nogi ...
Ładna Corsa, ale takiego modelu felg Irmschera na niej jeszcze nie widziałem.

Ładna Corsa, ale takiego modelu felg Irmschera na niej jeszcze nie widziałem.
Na początku ogarnij silnik tzn. oleje, filtry i inne drobiazgi które wymagają wymiany, tak aby motor służył ci bezawaryjnie przez długi czas.iskra2122 pisze:Dzięki za rady prawdę mówiąc jestem zielony w tym segmencie jeśli chodzi o jakieś mody. Mój budżet na dziś dzień to nieco ponad 200zł ...
Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na GLEBIE ...
-
- Bez listowiec ;-)
oleje filtry klocki i inne pierdołki już zrobiłem tak więc teraz chętnie bym w coś przyinwestował bo pieniążki aż parzą 

- mariusz2247
- Nowy
- Imię: Mariusz
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
co do nóg... to gratuluję kobiety, bo nogi ładne
a co do corsy... też jest ładna, choć nie tak tak jak te nogi....

a co do corsy... też jest ładna, choć nie tak tak jak te nogi....

bo życie jest po to, by spełniać swoje marzenia
- Bear_
- Weteran
- Imię: Arek
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
Auto dobre, ciągnij w dobrym kierunku (omijaj stoiska TESCO tuning) i będzie ok...
Ale nogi i tak lepsze jak afto

Ale nogi i tak lepsze jak afto

- Volter
- Nowy
- Imię: Tomek
- Podziękował;: 2 razy
Iskra słuchaj zrób chłopakom przyjemność i wrzuć kilka zdjęć dziewczyny a nie samochodu, jak widać na tym forum to ona zrobiła większą furorę niż corsa
Będę musiał tak samo zrobić przy następnych sesjach z moją corsą... Wpakuje dziewczynę do środka i może będzie więcej wpisów xD

Będę musiał tak samo zrobić przy następnych sesjach z moją corsą... Wpakuje dziewczynę do środka i może będzie więcej wpisów xD

-
- Bez listowiec ;-)
hehehehe
no dziewczyna moją się ucieszyła że jest takie zainteresowanie
no szkoda że nie samochodem :p