Ostatnio mnie naszła jedna mała myśl. W mojej CB ramię tylnej wycieraczki jest dość obskurnie pozbawione lakieru w kilku miejscach. Chcę zrobić z tym porządek i zastanawiam się czy ktoś z Was próbował w miejsce seryjnego ramienia zamontować jakieś łądniejsze z nowszych modeli opla ? Zastanawia mnie, które by pasowało p&p pod względem wizualnym i mocowania a które po przeróbce blacharskiej klapy. Być może za jakiś czas oczyściłbym troszkę tylną klapę (ale nie w clear styl) więc lekkie przesunięcie wycierki wchodziło by wtedy w grę. Co o tym myślicie?
Tylna wycieraczka ramię
- mr_luke
- Nowy
- Imię: Łukasz
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Tylna wycieraczka ramię
Siema
Ostatnio mnie naszła jedna mała myśl. W mojej CB ramię tylnej wycieraczki jest dość obskurnie pozbawione lakieru w kilku miejscach. Chcę zrobić z tym porządek i zastanawiam się czy ktoś z Was próbował w miejsce seryjnego ramienia zamontować jakieś łądniejsze z nowszych modeli opla ? Zastanawia mnie, które by pasowało p&p pod względem wizualnym i mocowania a które po przeróbce blacharskiej klapy. Być może za jakiś czas oczyściłbym troszkę tylną klapę (ale nie w clear styl) więc lekkie przesunięcie wycierki wchodziło by wtedy w grę. Co o tym myślicie?
Corsa - sold
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Re: Tylna wycieraczka ramię
z uwagi na fakt, że tylne ramię jest łamane to nie zostaje duże pole do popisu. Angole wsadzają z Fiata Marea ale moim zdaniem nie wygląda to jakoś specjalnie
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert