ciągłe resetowanie się zegara na środku deski
-
borys12321
- Bez listowiec ;-)
- Imię: Michał
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
ciągłe resetowanie się zegara na środku deski
Jak już wspomniałem to za każdym razem gdy odpalam resetuje mi się zegar i nie wiem od czego (tzn data i godzina) prosze o pomoc...
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Re: ciągłe resetowanie się zegara na środku deski
Wchodzimy do działu FAQ faq-dzialu-uklad-elektryczny-t69422.html a następnie klikamy na temat "Wyświetlacz -TID nie trzyma ustawień"
Ps. Również witamy Cie na forum
Ps. Również witamy Cie na forum
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
-
flp
- Bez listowiec ;-)
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Witam. Powyższy temat jest już zamknięty więc mam nadzieję że nie zrobię niczego złego jak odświeżę trochę ten.
Również miałem problem z nie trzymaniem ustawień przez wyświetlacz TID, jednak po wymianie bezpiecznika numer 1 godzina i data już się nie resetują. Pojawił się jednak kolejny problem, otóż 'czas w moim samochodzie płynie tylko przy włączonym silniku'
(wieczorem gdy wyłączam samochód na TIDie widnieje godzina 20:53, przez noc samochód stoi, rano odpalam a na zegarze widnieje 20:54 i zegarek z datą dopiero budzą się do życia). Czy ktoś wie w czym tkwi problem ?
Również miałem problem z nie trzymaniem ustawień przez wyświetlacz TID, jednak po wymianie bezpiecznika numer 1 godzina i data już się nie resetują. Pojawił się jednak kolejny problem, otóż 'czas w moim samochodzie płynie tylko przy włączonym silniku'
- ja37
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Model auta: Astra H GTC
- Silnik: Z20LEH
- Podziękował;: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 26 razy
Pewnie jak to zwykle bywa w zasilaniu - przelutowanie kostki.