Tylna kanapa - oparcie corsa b 95
-
- Bez listowiec ;-)
- Imię: Łukasz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Tylna kanapa - oparcie corsa b 95
Witam, mam pytanie następującej treści. Czy jest mi ktoś w stanie udzielić informacji na temat sposobu montażu oparcia tylnej kanapy w oplu corsa b 95? Problem polega na tym, że nie mogę wcisnąć plastikowych prowadnic w miejsce ich mocowania w karoserii. Być może, problem polega na odpowiednim dobraniu konta ustawienia kanapy? Próbowałem na kilkanaście różnych sposobów, niestety nie udało mi się tego zamontować. Jeżeli ktoś miał już z tym styczność i wie o co chodzi, będę bardzo wdzięczny za podpowiedz. Pozdrawiam.
-
- Bez listowiec ;-)
Re: Tylna kanapa - oparcie corsa b 95
niestety to co widać na załączonych obrazkach różni się od tego o czym mowa w moim pytaniu. elementy z którymi ja mam problem znajdują się w dolnych narożnikach oparcia. są to plastikowe elementy które należy wcisnąć w prowadnice znajdującą się w blaszanym elemencie karoserii. problem polega na tym ze nie wchodzą w miejsca w których były wcześniej. staram sie z tym nie siłować, ponieważ wyobrazam sobie, ze sposób w który ja to robie różni sie od tego w jaki jest to montowane fabrycznie. wiec pytanie czy ktoś juz kiedys mial z czymś takim do czynienia. pozdrawiam.
- ja37
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Model auta: Astra H GTC
- Silnik: Z20LEH
- Podziękował;: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 26 razy
To ciekawe możesz zapodać jakieś foto poglądowe?
Też mam CB i nie wiem OCB?
Też mam CB i nie wiem OCB?
-
- Bez listowiec ;-)
Witam, w załączniku przesyłam 2 zdjecia. Element w karoserii w który należy wsunąć cześć znajdującą się w oparciu kanapy. Drugie zdjecie przedstawia plastikowy uchwyt mocujący który powinien znaleźć się w elemencie nr 1. Jeśli wiecie o co kaman będę wdzięczny za podpowiedź. Pozdrawiam.
-- 6 lis 2011, o 18:13 --
-- 6 lis 2011, o 18:18 --
-- 6 lis 2011, o 18:13 --
-- 6 lis 2011, o 18:18 --
- Załączniki
-
- 2
- 2 forum.jpg (117.5 KiB) Przejrzano 2759 razy
-
- 1
- 1 forum.jpg (79.64 KiB) Przejrzano 2759 razy