Mam pytanko do was, z racji, że na forum są autka, które są poowijane ceramiką...
Chce sobie zakupić taką ceramikę na mój 4-2-1 w kolorze czarnym... (nie chce białego bo po pewnym czasie nieciekawie wygląda... wiem - to ma spełniać funkcję, ale czarny czy grafit nie będzie tak kół po oczkach)

Pytanie teraz, no jest tego troszkę choby na allegro ale ile aukcji tyle przeskoków cenowych... Czy ktoś może polecić np. jakiegoś sprzedawcę z allegro, który ma dobre te bandaże, albo o co pytać sprzedających (firma tego bandażu czy coś)
Ewentualnie może ktoś ma namiar na taki bandaż w jakichś hurtowniach, sklepach po za allegro co by mógł polecić...
A druga rzecz, która mnie nurtuje (tu pytanie do tych co mają taką owijkę) ile tego wychodzi na corsę... Chce to owinąć dość ciasno (minimum nakładając zwój na zwój w połowie każdego następnego albo i ciaśniej) i ile tego może wyjść z jakimś tam zapasem do corsy... Chce owinąć cały kolekto do elastycznego złącza, które jest ciut w tył auta za linią miski olejowej...
Dzięki z góry za sugestie