Morska skarpeta , Corsa b ze słupska
-
korzenio
- Świeżak
- Imię: Mateusz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Morska skarpeta , Corsa b ze słupska
bear , przy - 40 ten hokej u kumpla był założony bezposrednio na zderzak bez tego miejsca na stary hokej, i miał 1cm do ziemi . a ja nie chce tym hokejem jechac po kazdym wzmiesieniu
dlatego zostawiam miejse na innny w razie W 
-
Karczo_27
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
Kolego -40 to naprawdę nie gleba, nie ma co panikować...
Ale ten hokej zdecydowanie out... Popatrz na auto z profilu, nie pasuje on do niczego i wygląda raczej jak pług, co przu ogromnym prześwicie między kołem a nadkolem wygląda niesmacznie... Rozważyłbym zmianę dokładki na ori lub ewentualnie na taką z Astry II
(foto poglądowe, autorstwo Staneq http://img222.imageshack.us/img222/2317/23ot1.jpg )
Powodzenia w modzeniu
(foto poglądowe, autorstwo Staneq http://img222.imageshack.us/img222/2317/23ot1.jpg )
Powodzenia w modzeniu
- mr.suchy
- Świeżak
- Kontakt:
zgadzam się w 100%. Po drugie pod tym BRA po zimie wyjdzie rdza. Niestety sam dużo już malowałem swoja Corsa (spray) i powiem że ta technika nie ma sensu.Fazzie pisze:Bez urazy, ale wyglada to strasznie kiepsko i nie pasuje tutaj zbytnio. Chociaz nie dalo rady zalozyc tej dokladki tak zeby nie bylo widac oryginalnych otworow mocujacych w zderzaku na oryginalna gume?
Pozdrawiam
-
korzenio
- Świeżak
- Imię: Mateusz
Panowie , czytajcie temat od poczatku , MASKA bedzie nowa na wiosne , ta maska i tak rdzewieje i tak
a dokladka naraze niech se wisi dorwe lepszy hokej to zmienie
a dokladka naraze niech se wisi dorwe lepszy hokej to zmienie