Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Panowie czy ktoś wie czy z tych mocowań da sie wycisnąć gumowa tuleje i wcisnąć nową?
Obiło mi się o uszy, że przed liftem się dało, a po lifcie juz nie.
Z przedliftowego mocowania da się wycisnąć tuleje i wcisnąc nową. Wystepuja jako zamienniki lub zamiast tego poliuretan. Niemniej jednak wcisnięcie nowej gumy graniczy niemalże z cudem, ale da się. Co do polifta to konstrukcja jest nieco inna i tuleje w sumie tez da się wycisnąc, tyle, ze ja nie znalazłem nowej jako zamiennik do poliftowego mocowania, więc jest prawdopodobieństwo, ze producent nie przewidział wymiany.
No właśnie o to chodzi żeby poliuretan wcisnąć, tylko nie wiem czy jak zaczne kombinować to nie skończy sie zakupem nowych przedliftowych mocowań, tym bardziej ze to sa poli z M-techa, które sa twarde jak cholera
Ja wymieniałem u siebie ,ale przed lifty. Wbić samemu gumy to cud dopiero specjalny przyrząd pozwolił je założyć. Poliuretan jest twardszy i powinien łatwiej wejść do tego chyba z tego co pamiętam guma jest cała a poli składa się z dwóch części w tym miejscu.