Bla bla bla... Panowiem powiem tak... Skończcie kurwa pierdolić już od rzeczy... Sorry ale inaczej tego się nazwać nie da...
Jeden to, drugi to... Ten to a ten tamto... Ja robię historię, ja robię gówno w trawie... Kurwa jak dzieci...
Tego się już kurwa czytać nie da...
Pany moje osobiste zdanie... Po chuj się tak przekomarzacie... Jeden robi sobie mocne wykręcone zaturbione silniki, inni polerują, chromują, remontują stare motory...
Ja jestem np. zwolennikiem i jednego i drugiego nurtu...
Sam już restaurowałem stare autka pod siebie (Fiaty 126) z silnikami odbudowanymi od podstaw... Oparte na abarth'ach itp...
Sam też budowałem silniki nowe, mocno wykręcone, robilem hybrydy lącząc ze sobą różne motory....
Dokładając do pieca z wcześniejszych przechwalanek - sam brałem udział w KJS'ach, sprintach, mam uprawnienia Sędziego Sportów Motorowych, i licencje kierowcy, jak by to kogo interesowało to i ratownika drogowego...
Od ładnych lat mam też licencję krótkofalarską a w wolnych chwilach szydełkuję...
I CO ?! I CHUJ ! Bo inni i tak będą mieli swoje zainteresowania i kierunki w których stronę dążą...
Ja już pisałem... Niech sobie ludzie z CA siedzą u siebie i u siebie narzekają na nas w pizdu ile chcą... Że im nie pozwolono jeździć bez maski, dachu, drzwi, silnika... Ze nenene jest be itp...
Konia to jebie...
DAJCIE ŻYĆ LUDZIE !!!