Podłokietnik
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- !rafi
- Nowy
- Imię: Rafał
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Re: Podłokietnik
Napewno podejdzie ori z Opla Corsy B
z tym że ori kosztuje w ch... i jeszcze więcej
na allegro można znaleźć dedykowany do Corsy B.

-
- Bez listowiec ;-)
- Imię: Czarek
- Otrzymał podziękowań: 0
Tylko ze nie mam pewności czy on daje rade , i jak to wygląda w Corsie , a wydać 110 zł w ciemno to też nie chce!rafi pisze:dedykowany do Corsy B.

-
- Świeżak
- Imię: Szymon
A jak jest z tymi zwykłymi podłokietnikami ??
Typu ten: http://allegro.pl/podlokietnik-uniwersa ... 50174.html montował ktoś pomoże ktoś?
Typu ten: http://allegro.pl/podlokietnik-uniwersa ... 50174.html montował ktoś pomoże ktoś?
- truckerek
- Nowy
- Imię: Sergiusz
- Podziękował;: 2 razy
Te podłokietniki są dosyć szerokie, a na temat ich wykonania nie będę się wypowiadał. Kiedyś znajomy miał to zamontowane.... Skrzypi, trzeszczy, a po tygodniu użytkowania sam zaczął się otwierać 

- prymasso
- Użytkownik Premium
- Imię: Adrian
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Są dedykowane do Corsy to wiem, wiem też że, są dopasowane dołem do tunelu środkowego na pewno wejdzie między oryginalne fotele corsy, ale czy wsadzał to ktoś między fotele z Calibry?
...i zapamiętajcie obywatele i obywatelki: To ja tutaj jestem Pan Sowa i ja wiem lepiej 

- koziolek
- Nowy
- Imię: Dawid
a myślał ktoś o podłokietniku montowanym w siedzenie jak np w zafirze czy astrze h ? trochę by trzeba się pobawić ale fajny efekt
bo te przykręcane w tunel jakoś tak mi się nie podobają...

Moja Corsa -->corsa-b-by-koziolek-t70960.html