Jakie świece
-
- Bez listowiec ;-)
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 0
Jakie świece
Witam, jestem posiadaczem opla corsy b 1.2 1994r. i jak jade to mi strasznie przerywa i dużo pali, wyczytałem na forum ze to świece. Ale nie mam pojęcia jakie co i jak, nie wiem nawed jak się je wymienia. Pozdrawiam 

-
- Nowy
- Imię: yosh
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Re: Jakie świece
Podjedź do ASO i kup ori , nie będą kosztować więcej od dobrego dedykowanego zamiennika.
- mehes
- Moderator Leader
- Imię: Piotr
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
ok. 80 zetayosh pisze:Podjedź do ASO i kup ori , nie będą kosztować więcej od dobrego dedykowanego zamiennika.
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Świeżak
- Imię: Kacper
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 0
A ja mogę z czystym sumieniem polecić beru UXT1 - 2 elektrody jak w oryginale + 2 niżej
świeca tytanowa, bardzo ładnie samoistnie oczyszcza się nagar, dłużej też pożyje od standardowej NGK - cena 16-18zł za sztukę.
Co do przerywania to nie upierałbym się że to świece - aparat/moduł zaplonowy, kable wysokiego napięcia, itd...

Co do przerywania to nie upierałbym się że to świece - aparat/moduł zaplonowy, kable wysokiego napięcia, itd...
Behru
- wolga85
- Weteran
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 22 razy
W moim x14xe mam NGK dwu elektrodowe i mają już 40 tyś. Po oględzinach są dobre auto pali od pierwszego.
6 do 100 czy 6 na 100. Oto jest pytanie