Problem z lampką podsufitki i bagażnika
- tymekjw
- Świeżak
- Imię: Tymek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Problem z lampką podsufitki i bagażnika
Mam problem z lampką podsufitki i bagażnika, a mianowicie podłączałem wczoraj taśmę led pod styki w bagażniku i w pewnym momencie i lampka w podsufitce i ta w bagażniku przestały działać. W podsufitce mam ledową c10w, wygląda na to że jest lekkie napięcie bo lampka bardzo lekko się świeci po otwarciu drzwi. Który bezpiecznik odpowiada tym lampkom? Mogło się stać coś innego niż tylko bezpiecznik?
- Zynio
- Swój
- Imię: Grzegorz
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
- Kontakt:
Re: Problem z lampką podsufitki i bagażnika
bezpiecznik f16 (5A) odpowiada za oświetlenie wnetrza i bagażnikatymekjw pisze:Mam problem z lampką podsufitki i bagażnika, a mianowicie podłączałem wczoraj taśmę led pod styki w bagażniku i w pewnym momencie i lampka w podsufitce i ta w bagażniku przestały działać. W podsufitce mam ledową c10w, wygląda na to że jest lekkie napięcie bo lampka bardzo lekko się świeci po otwarciu drzwi. Który bezpiecznik odpowiada tym lampkom? Mogło się stać coś innego niż tylko bezpiecznik?
miałes przyciemnianie?
- tymekjw
- Świeżak
- Imię: Tymek
- Otrzymał podziękowań: 0
Tak, miałem przyciemnianie, bezpieczniki są okej, czyli coś sknociłem na dobre..
- Zynio
- Swój
- Imię: Grzegorz
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
- Kontakt:
Takim razie jak masz przyciemnianie oświetlania wnętrza zanim okaże się ze spaliłeś moduł to sprawdzi jeszcze bezpiecznik F24tymekjw pisze:Tak, miałem przyciemnianie, bezpieczniki są okej, czyli coś sknociłem na dobre..