Witojcie!
Mam taką zagwostkę: noszę się z zamiarem zakupu wnętrza z GSi albo Sporta, tylko odkryłem jeden problem: ani jedna ani druga wersja nie miała zagłówków w tylnej kanapie, a zależy mi na tym, żeby je mieć.
Pytanie brzmi: czy kanapy z GSi/Sport mają gdzieś pod tapicerką otwory umożliwiające montaż zagłówków?
Zagłówki do kanapy ze Sport/GSi
- mehes
- Moderator Leader
- Imię: Piotr
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
Re: Zagłówki do kanapy ze Sport/GSi
Jeśli kanapa jest bez zagłówków tz. nie ma otworów pod zagłówki to trzeba zrobić przeszczep prowadnic.
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Swój
- Imię: Robert
- Podziękował;: 19 razy
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
Re: Zagłówki do kanapy ze Sport/GSi
W stelażu oparcia są miejsca pod prowadnice zagłówków. Wkładasz prowadnice plastikowe, wycinasz dziury w tapicerce i masz zagłówki. Przynajmniej ja tak miałem w swoim oparciu z GSi. Jak będziesz kupował zwróć uwagę na mocowania oparcia do budy, bo występowały dwa typy, które nie pasują zamiennie (wtedy jedynym wyjściem jest przełożenie tapicerki na swoje stare oparcie).
Pozdrawiam, Robert
Pozdrawiam, Robert