cc- podlokietnik
-
- Bez listowiec ;-)
- Imię: Krzysiek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
cc- podlokietnik
witam. chcialbym sie dowiedziec czy seryjnie byly montowane w jakis najbogatszych wersjach podlokietniki w corsie c bo brakuje mi go strasznie i chcialbym swoja corse w niego doposazyc
- Peter
- Nowy
- Imię: Piotr
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
-
- Bez listowiec ;-)
Re: cc- podlokietnik
dzieki, a można wiedzieć ile kosztuje taki ? i jakieś dokładnie zdjęcia ? i gdzie taki dostanę?
Ładnie wygląda
Ładnie wygląda
Po prostu na allegro tu masz na przykład ori http://allegro.pl/podlokietnik-opel-cor ... 12149.html lub armrest troche tańszy http://allegro.pl/podlokietnik-opel-cor ... 88341.html
-
- Bez listowiec ;-)
ten ze zdjęcia wyżej wyglada dużo solidniej
Dzięki za linki ten oryginalny widziałem ale 225 zł za niego to chyba za dużo tym bardziej że ma jakiś dziwny niebieskawy kolor i może różnić się od moich plastików
Tym bardziej że ten oryginalny nie porywa dużo bardziej podoba mi się ten ze zdjęcia wyżej
Dzięki za linki ten oryginalny widziałem ale 225 zł za niego to chyba za dużo tym bardziej że ma jakiś dziwny niebieskawy kolor i może różnić się od moich plastików
Tym bardziej że ten oryginalny nie porywa dużo bardziej podoba mi się ten ze zdjęcia wyżej
-
- Bez listowiec ;-)
jak byś wykazał chodź mininalną ilośc chęci wszedłbyś na strone i zobaczył że na niej nie ma cen....
A widzę że ktoś zamawiał z tej strony więc się pytam jaka jest orientacyjna cena :]
A widzę że ktoś zamawiał z tej strony więc się pytam jaka jest orientacyjna cena :]
- Peter
- Nowy
- Imię: Piotr
- Otrzymał podziękowań: 2 razy