Tutaj komentujemy ogłoszenie: umieszczanie-wideo-w-postach-t72949.html
Piszcie jeśli jakiś serwis wykorzystywany przez Was nie jest wspierany a być może uda się go dodać.
Wideo w postach
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Wideo w postach
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
Re: Wideo w postach
u mnie nie widać. YT musze zmieniać na [yt]to co za = w adresie[/yt] wtedy widze. Opera.
teraz bedzie dobre, jak odpisuje w poscie to na dole jest podglad dotychczasowych postów, wtedy film z kamilooo sie wyswietla, jak normalnie przegladam temat mam tylko czarne okno zamiast filmu, jak edytuje Twoj post i klikam "podglad" tez widze video...
teraz bedzie dobre, jak odpisuje w poscie to na dole jest podglad dotychczasowych postów, wtedy film z kamilooo sie wyswietla, jak normalnie przegladam temat mam tylko czarne okno zamiast filmu, jak edytuje Twoj post i klikam "podglad" tez widze video...
- prymasso
- Użytkownik Premium
- Imię: Adrian
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Korzystam z opery 12.16 i też widzę tylko czarny ekran bez playera. A na wersji 20 opery bangla.
...i zapamiętajcie obywatele i obywatelki: To ja tutaj jestem Pan Sowa i ja wiem lepiej
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
I jak teraz?
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- prymasso
- Użytkownik Premium
- Imię: Adrian
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Ja też
...i zapamiętajcie obywatele i obywatelki: To ja tutaj jestem Pan Sowa i ja wiem lepiej