Witajcie! Jestem tu nowy i nie wiem gdzie się przestawić więc zrobię to tu. Od niedawna jestem dumnym posiadaczem corsinki b, która zrobiona jest na taka mala rajdóweczke, silnik od vectry 1,8 115km a reszta fabryczna bo narazie nie zabierałem się za jakieś przeróbki. Kazdy z nas wie jak wyglada CB wiec wrzuce zdjęcie samego silnika już po przekładce.
A tak wracając do przeróbek, to zastanawiał się już ktoś może nad przerobieniem wyświetlacza? Dokładniej chodzi mi o wyświetlacz z datą aby wyświetlał średnie spalanie. Jak mam radio włączone to daty mi nie wyświetla, to chociaż może spalanie by wyświetlał. Co o tym sądzicie? Może wiecie jak takie coś zrobic? ;>
Wskaźnik spalania Corsa B
-
- Swój
- Imię: Robert
- Podziękował;: 19 razy
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
Re: Wskaźnik spalania Corsa B
Cześć, mógłbyś troszkę rozwinąć temat, dodać więcej zdjęć, dokładniejszy opis Na zdjęciu widać, że przód zadbany, jednak muszę Cię zmartwić, foto przedstawia silnik X14XE lub X16XE, a nie tak jak pisałeś 1.8 z Vectry.
Pozdrawiam, Robert
Pozdrawiam, Robert
- Peter
- Nowy
- Imię: Piotr
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- !rafi
- Nowy
- Imię: Rafał
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Po 1 to sobie kabelki zmostkuj to będzie Ci wyświetlać.Broniu pisze: Jak mam radio włączone to daty mi nie wyświetla
Po 2 zamontuj MIDa w miejsce TIDa i będziesz miał spalanie.
Po 3 to nie ten dział
- wolga85
- Weteran
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 22 razy
Można kupić układy które wyświetlą spalanie na TIDzie. Sam mam taki komputerek. Steruje się go z przycisków przy TIDzie. Płytka jest nie duża i mieści się za TIDem .
6 do 100 czy 6 na 100. Oto jest pytanie
- prymasso
- Użytkownik Premium
- Imię: Adrian
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Też mam coś takiego, lata temu kupiłem na necie.wolga85 pisze:Można kupić układy które wyświetlą spalanie na TIDzie. Sam mam taki komputerek. Steruje się go z przycisków przy TIDzie. Płytka jest nie duża i mieści się za TIDem .
...i zapamiętajcie obywatele i obywatelki: To ja tutaj jestem Pan Sowa i ja wiem lepiej