Jak odpalić?...
-
- Bez listowiec ;-)
- Imię: Arek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Jak odpalić?...
Witam, zgubiłem na działce kluczyk od mojej Corsy B z 1999 roku, silnik 1.2 16V. Chciałem na szybko ściągnąć ją do domu i rozwaliłem stacyjkę, ale i tak nie mogę odpalić bo mruga błąd silnika przez immobilizer, proszę o pomoc jak ją odpalić bo chciałbym na zime ściagnąć ja i odpalić a nie pozostawiać na działce.
- mehes
- Moderator Leader
- Imię: Piotr
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
Re: Jak odpalić?...
1. Laweta
2. Kupić sterownik silnika,immo, kluczyk z pestką (cały komplet z jednego auta) przełożyć i wracać na kołach
3. wersja złodziejska o której nikt na forum nie napisze
2. Kupić sterownik silnika,immo, kluczyk z pestką (cały komplet z jednego auta) przełożyć i wracać na kołach
3. wersja złodziejska o której nikt na forum nie napisze
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Świeżak
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Całego kluczyka nie tylko pestka i komplet od x12xe a nie od z, te były montowane od 2000r w cc i innych.
-
- Bez listowiec ;-)
witam, ktoś mi powiedział żebym przywiózł immobilizer i kupił stacyjkę z kluczykiem wtedy pestke się dorobi i będę mógł odpalić czy potrzebny jest też ten sterownik?
-
- Bez listowiec ;-)
a czy wyjmując sam immobilizer no i dokupując kluczyk ze stacyjką i dorabiając pestkę odpalę? Czy muszę kupić sterownik silnika, immobilizer i stacyjkę od jednego auta?...
-
- Swój
- Imię: Robert
- Podziękował;: 19 razy
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
Jeśli immo nie będzie "zgrane" ze sterownikiem, to nie odpalisz. Najlepsze wyjście to sterownik + kluczyk z pestką + pętla, z jednego auta.
Pozdrawiam, Robert
Pozdrawiam, Robert
- wolga85
- Weteran
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 22 razy
Możesz tez wymontować sterownik i zanieść do speców który wgrają soft bez immo. Zamontować z powrotem i odpalić już bez blokady immo tylko z tego co pamiętam koszt to około 150 pln chyba że już jest taniej.
6 do 100 czy 6 na 100. Oto jest pytanie