Witam , chciałbym swojej kobiecie wstawić radio z wyswietlaczem LCD przykładowo daje takie radyjko http://allegro.pl/radio-pioneer-avic-f7 ... 76760.html i chce je wmontowac w miejsce wyswietlacza tzw TID, robił już ktoś to? Może ma na sprzedaż Czekam na odpowiedzi
O własnie takie coś mi chodzi : http://home.arcor.de/Soenchen/IMAG0016.JPG jak to wymodelowac
Radio corsa b
-
- Świeżak
- Imię: Adam
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Radio corsa b
Noo ogólnie radio jak radio do odtwarzania muzyki Fajnie to wyglada jak sa nazwy wyswietlone piosenki i wgl , wygląd wizualny.
- raf02
- Nowy
- Imię: Rafał
- Model auta: Corsa B
- Silnik: Saab B204 Turbo
- Podziękował;: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Jak chcesz taki duży wyświetlacz to są jeszcze radia zwykłe 1din z wysuwanym ekranem i nic nie będziesz musiał kombinować.
Corsa B & Saab | 2.0 Turbo projekt
225HP / 347Nm
225HP / 347Nm
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
A tą muzykę to Twoja dziewczyna będzie oglądać, czy słuchać..? I czy tytuły nie wyświetlają się na mniejszych wyświetlaczach? Twoja dziewczyna ma okulary-musztardówy, że musi mieć taki telewizor do wyświetlenia jednego rzędu znaków? Ja tam muzyki zazwyczaj słucham, a na wyświetlacz patrzę kiedy ktoś do mnie dzwoni, żebym wiedział czy odbierać, czy olać..Baros22 pisze:Noo ogólnie radio jak radio do odtwarzania muzyki Fajnie to wyglada jak sa nazwy wyswietlone piosenki i wgl , wygląd wizualny.
Wgl to z jakiego języka?
- CorsaCG
- Nowy
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 0
Trochę bez sensu ten pomysł.
Jeżeli masz oryginalne radio Oplowskie, przerób je na mp3, bądź poszukaj keenwood'ów starszej serii z mp3,które wspierają TID.
Jeżeli masz oryginalne radio Oplowskie, przerób je na mp3, bądź poszukaj keenwood'ów starszej serii z mp3,które wspierają TID.