podpisy
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- morfeo2000
- Świeżak
- Imię: Adam
- Podziękował;: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
podpisy
Witam, gdzie szukać opcji ustawienia podpisu widocznego pod postami? bo jakoś wytrzeszczam oczy w panelu użytkownika a nie widzę.
- przyciaga
- Moderatorzy
- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Kontakt:
Re: podpisy
W panelu użytkownika, w drugiej zakładce PROFIL po prawej stronie masz do wyboru 4 opcje. Drugą jest podpis.
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- morfeo2000
- Świeżak
- Kontakt:
Może jestem ślepy albo upośledzony ale no kurde nie widzęprzyciaga pisze:W panelu użytkownika, w drugiej zakładce PROFIL po prawej stronie masz do wyboru 4 opcje. Drugą jest podpis.
i jeszcze pytanie drugie, dlaczego mało które, moje posty są publikowane?
- morfeo2000
- Świeżak
- Kontakt:
Ogólnie to porównując funkcjonowanie forum 2 lata temu a teraz to jakoś to wszystko mozolnie działa i funkcjonuje, nie obrażając nikogo, zwłaszcza ego adminów taka moja opinia i odczucia porostu. najbardziej irytujące jest czekanie na zatwierdzenie każdego posta.
- noriad
- Nowy
- Imię: Krzysiek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Być może opcja podpisu pojawia się po napisaniu określonej liczby postów...
Było 973 cm3, jest 1389 cm3.
- sebano
- Nowy
- Imię: Sebastian
- Podziękował;: 1 raz
Moge sie mylić ale chyba od 100 postów w góre możesz mieć podpis . U mnie też wcześniej nie było.
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Ogólnie to należysz do grupy "Nowi użytkownicy". Grupa ta została stworzona z myślą o użytkownikach, którzy logują się tylko po to aby spamować (stąd konieczność akceptacji ich postów). Grupa ta ma nałożone ograniczenia jak np. brak możliwości posiadania podpisu. W chwili obecnej po napisaniu 5 postów powinieneś mieć możliwość włączenia podpisu. Jeśli nadal będziesz miał problem to zgłoś go proszę.morfeo2000 pisze:Ogólnie to porównując funkcjonowanie forum 2 lata temu a teraz to jakoś to wszystko mozolnie działa i funkcjonuje, nie obrażając nikogo, zwłaszcza ego adminów taka moja opinia i odczucia porostu. najbardziej irytujące jest czekanie na zatwierdzenie każdego posta.
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- morfeo2000
- Świeżak
- Kontakt:
rozumiem i dzięki za info, miałem konto już tu ale nie moglem odzyskać hasła, przypomnienie hasła jakoś nie chciało działać i musiałem założyć nowe konto-=m&m=- pisze: Ogólnie to należysz do grupy "Nowi użytkownicy". Grupa ta została stworzona z myślą o użytkownikach, którzy logują się tylko po to aby spamować (stąd konieczność akceptacji ich postów). Grupa ta ma nałożone ograniczenia jak np. brak możliwości posiadania podpisu. W chwili obecnej po napisaniu 5 postów powinieneś mieć możliwość włączenia podpisu. Jeśli nadal będziesz miał problem to zgłoś go proszę.
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Podaj w takim razie nazwę użytkownika, z którą logowałeś się wcześniej i spróbujemy zobaczyć co da się zrobić.morfeo2000 pisze: rozumiem i dzięki za info, miałem konto już tu ale nie moglem odzyskać hasła, przypomnienie hasła jakoś nie chciało działać i musiałem założyć nowe konto
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- przyciaga
- Moderatorzy
- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Kontakt:
Ja ze swojej strony dodam że np. ja widzę posty do zaakceptowania tylko w działach za które jestem odpowiedzialna (corsa club, spoty i luźne rozmowy). Staram się codziennie lub co drugi dzień zerknąć czy mam coś do zaakceptowania.
Poza tym admini lub moderatorzy też ludzie mja swoje sprawy na głowie i nie siedzą 24/7 na forum. Zawsze proszę o wyrozumiałość...morfeo2000 pisze:Ogólnie to porównując funkcjonowanie forum 2 lata temu a teraz to jakoś to wszystko mozolnie działa i funkcjonuje, nie obrażając nikogo, zwłaszcza ego adminów taka moja opinia i odczucia porostu. najbardziej irytujące jest czekanie na zatwierdzenie każdego posta.
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- morfeo2000
- Świeżak
- Kontakt:
Rozumiem to i szanuje czyjś czas, nikogo nie chciałem urazić porostu trochę mnie zirytowało, ale już jest oki wiec nie ma co dyskutować dzięki wszystkim za info i temat do zamknięcia, Dobrej nocy wszystkim życzęprzyciaga pisze:Poza tym admini lub moderatorzy też ludzie maja swoje sprawy na głowie i nie siedzą 24/7 na forum. Zawsze proszę o wyrozumiałość...