Tjuner corsy
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
- Bez listowiec ;-)
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Tjuner corsy
Moge prosić o jakiś kontakt osoby znającej sie na temacie swapu w corsie. Jestem zainteresowany tematem, ale potrzebował bym rady osoby bardziej ogarniająćej temat z jakimis doswiadczeniami. najlepiej w obrebie swapu z kosiarki na 1.6
-
- Swój
- Imię: Mateusz
Re: Tjuner corsy
bierz 2.0
i napisz skad jestes moze ktos z okolicy sie trafi
i napisz skad jestes moze ktos z okolicy sie trafi
Kadett 2.0 8v aktualna zbawka
Opel Corsa B GSi++... c20xe on board... była...
nie polecam usług tuningowych z "NowyDwórMazowiecki/Jabłonna"...
Opel Corsa B GSi++... c20xe on board... była...
nie polecam usług tuningowych z "NowyDwórMazowiecki/Jabłonna"...
-
- Bez listowiec ;-)
- Imię: Marcin
Zabrze/Gliwice.
Nieee 2.0 nie chce. przynajmniej narazie.
Fundusze narazie pozwalaja na 1.6
przy 2.0 trzeba duzo przerabiac xd a w small bloku nie trzeba az tyle tylko silnik w sumie
Nieee 2.0 nie chce. przynajmniej narazie.
Fundusze narazie pozwalaja na 1.6
przy 2.0 trzeba duzo przerabiac xd a w small bloku nie trzeba az tyle tylko silnik w sumie
-
- Świeżak
- Imię: Mariusz
Marik17, mamy to samo przed sobą: zmiana 1.0 na najchętniej 1.6.
Sam szukam kogoś ogarniętego w temacie, ale chyba jednak odwiedzę jeden z warsztatów, bo u mnie to ludzie w Corsach najwyżej olej wymieniają.
Corsę mam ponad rok i od tego czasu zwracam uwagę na egzemplarze ode mnie z okolicy - same oryginały, w dodatku podniszczone przez właścicieli i rudą. Nikt się tu (Ostrowiec Św., świętokrzyskie) nie bawi tym zacnym modelem
Sam szukam kogoś ogarniętego w temacie, ale chyba jednak odwiedzę jeden z warsztatów, bo u mnie to ludzie w Corsach najwyżej olej wymieniają.
Corsę mam ponad rok i od tego czasu zwracam uwagę na egzemplarze ode mnie z okolicy - same oryginały, w dodatku podniszczone przez właścicieli i rudą. Nikt się tu (Ostrowiec Św., świętokrzyskie) nie bawi tym zacnym modelem
-
- Nowy
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Ja jestem z okolicy mam nawet kilka niezbędnych części pod 2.0 a i wiedze na temat swapu na 1.6 też mam wiec jak coś to pisz