x2se immobilizer
- Wydra9
- Użytkownik Premium
- Imię: Rafał
- Model auta: Corsa B
- Silnik: C20NE
- Podziękował;: 10 razy
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
x2se immobilizer
Witam. Orientuje sie ktos czy byly w omegach b x20se sterowniki bez immobilizera? Spialem sobie juz instalacje wszystko ladnie pieknie czysto. Probuje odpalic... Miga check i nie pali sprawdzam bledy 145 i 144 immobilizer. Mysle sobie no kyrde takie cos mam kompa z oznaczeniem HG 90492381. Sa na allegro jeszcze takie z oznaczeniem PQ i sa wieksze rozmiarow mojego starego kompa. Ten co mam teraz jest taki krotki. Ktos pomorze ma wiedze w tym zakresie? Ewentualnie moze da sie obejsc immobilizer?
- Wydra9
- Użytkownik Premium
- Imię: Rafał
- Model auta: Corsa B
- Silnik: C20NE
- Podziękował;: 10 razy
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Re: x2se immobilizer
Super
Ale czytalem tez ze sa kompy z poczatku lat produkcji x20se byly kompy bez immo i na pinie 9 predkosci pojazdu byl poprostu pin predkosci pojazdu a teraz jest tam komunikacja z immo przeanalizowalem wszystko a to mi umknelo. I dlatego myslalem ze moze ktos mi zdradzi ktore to kompy bez tego immo
Ale czytalem tez ze sa kompy z poczatku lat produkcji x20se byly kompy bez immo i na pinie 9 predkosci pojazdu byl poprostu pin predkosci pojazdu a teraz jest tam komunikacja z immo przeanalizowalem wszystko a to mi umknelo. I dlatego myslalem ze moze ktos mi zdradzi ktore to kompy bez tego immo
- ja37
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Model auta: Astra H GTC
- Silnik: Z20LEH
- Podziękował;: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 26 razy
Re: x2se immobilizer
505541309
Masz zadzwonić, bo nie kce mu się pisać
Mów, że ode mnie masz kontakt, pewnie jakiś rabat dostaniesz.
Masz zadzwonić, bo nie kce mu się pisać
Mów, że ode mnie masz kontakt, pewnie jakiś rabat dostaniesz.