Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Siemka wszystkim. Pora pokazać corsę na forum. Zrobione już 7 tyś km. Dzisiaj była wymiana oleju w silniku na Shell Helix Ultra Professional AG 5W-30 oraz w skrzyni na FUCHS TITAN SINTOFLUID 75W80. Corsa w serii. W najbliższym czasie będę myślał nad chipem Z racji,że dużo jeżdżę założyłem LPG. Wcześniej corsa c gsi i clio 2 ph2 sport też latało na LPG Strojenie LPG w GCSTunning. Żadnych problemów,a osiągi identyczne jak na PB. No i koszt przejechania 100km 15-20zł Wrzucam parę fotek dzięki za uwagę
jak nie zmuli fury i nie bedzie zbyt hardcorowo to czemu nie. Tobie ma sie podobac.
moja zdanie co do wygladu jest takie ze slabo.
ja zmieniajac kolka szukalbym korzysci, czyli małej wagi i dobrej gumy, ale nie kazdy tak przeciez uwaza.
sezon sie konczy, masz czas zeby moze cos w dobrej cenie trafic. nie pamietam rozstawu w corsie, te z linka czasem nie bylby dobre? tylko 8J troche duzo, ale cena jest ok.
Jeszcze ATS DTM sa podobne do oz, lekke i mocne.