Siema dawno mnie nie było, ale corsy nadal w głowie, więc przez przypadek wpadłem w posiadanie ciekawej CA...
Sam jeszcze nie wiem, czy jej nie zostawić, ale może ktoś ma lepsze pomysły i większy budżet...
Corsa A City 1,0 Gaźnik webber 4 biegi 71tyś przebiegu praktycznie wszystko w oryginale , wersja BIEDA brak wycieraczki tył, radia, anteny, zapalniczki, popielniczki, zegarka, tunelu no nie ma nic.
1 Właściciel w Niemczech (dziadek) i od 2001 jeden w Polsce ( dziadek)
- Lakier ori ( prawe drzwi były tylko malowane) nawet nikt śrub na błotnikach nie ruszał
- progi i podłoga jak nowa ( nie bitexowana) delikatnie na progu od zagięcia po lewarku ruda wchodzi
- szyby ori 91r (przednia przyrysowana od wycieraczki i ma odprysk)
- 2 kluczyki pasujące wszędzie
- silnik (był czarny bo leci olej i auto po wsi jezdziło) myłem bo komora mnie ciekawiła gaźnik trochę przepuszcza ( raczej to ogarnę), Nagrzewa sie mega szybko termostat widać kiedy otwiera, wentylator działa
- zawieszenie jak nowe ( ori sparciałe gumy ale nie rozpadają się)
- 3 tłumiki ( nie wiem skąd ale pierwszy wygląda jak kat/strumienica -przy gaźniku?)
- ręczny na 3 zęby beton
- opony z 91... ( na zapasie ciężarki GM)
- wnętrze przyzwoite ( jeszcze nie doprałem - i tak, śmierdzi dziadkiem:) fotel kierowcy ma dziurę (przecięcie bo w dziwnym miejscu))
- lampy świecą jak nowe nic nie wypalone, grill trzyma się jak go zaprojektowali a nie na wkrętach
- rdza tyle co widać na zdjęciach + zaczyna pod aku kolor zmieniać jak na CA bez ingerencji blacharza to ewenement
3300pln bym sobie życzył , jeżeli nie będzie chętnych to zostawiam dla siebie
Kontakt - 883 969 504 lub zloogarage@gmail.com (można też zostawić PW)
CA 3d 1991 10S 71k km cukierek
- Zioo
- Nowy
- Imię: Adam
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
CA 3d 1991 10S 71k km cukierek
Morette bitch !! ZłooGarage - elektryka/mechanika pojazdowa 883 969 504
Re: CA 3d 1991 10S 71k km cukierek
Niestety nie widzę zdjęć.
-- 5 wrz 2017, o 22:47 --
Najważniejsze w sumie: