Powrót do przeszłości
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Powrót do przeszłości
Tutaj komentujemy ogłoszenie http://corsasport.pl/forum/viewtopic.php?f=88&t=74502
Kolejne podejście niebawem
Kolejne podejście niebawem
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- przyciaga
- Moderatorzy
- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: Powrót do przeszłości
No chyba żartujesz
Chociaż ja jak weszłam na stronę to pomyślałam że w nowej wersji dało się ustawic stary look. Fajnie by było.
Chociaż ja jak weszłam na stronę to pomyślałam że w nowej wersji dało się ustawic stary look. Fajnie by było.
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
Spaliło sie nowe rapsberry i to dlatego, ogłoś zrzute że na serwer\hosting
- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
Zrzuta była ogłaszana i lista wpłacających jest tutaj:
http://corsasport.pl/forum/viewtopic.ph ... 2#p1062492
Opłaciliśmy wakacje dla moderatorów ale zabrakło na drinki z palemką ...
http://corsasport.pl/forum/viewtopic.ph ... 2#p1062492
Opłaciliśmy wakacje dla moderatorów ale zabrakło na drinki z palemką ...
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- przyciaga
- Moderatorzy
- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Może zanim znowu strzelisz jakiegoś kapelucha to przemyśl temat ze trzy razy, a jak masz pisać takie bzdury to lepiej się nie loguj.Kwach pisze:Spaliło sie nowe rapsberry i to dlatego, ogłoś zrzute że na serwer\hosting
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
Znowu widzisz problem tam gdzie go nie maprzyciaga pisze:Może zanim znowu strzelisz jakiegoś kapelucha to przemyśl temat ze trzy razy, a jak masz pisać takie bzdury to lepiej się nie loguj.Kwach pisze:Spaliło sie nowe rapsberry i to dlatego, ogłoś zrzute że na serwer\hosting
- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
Przed docelową migracją do nowej wersji forum została przeprowadzona reorganizacja działu technicznego. Jego poddziały zostały podzielone na poszczególne modele Corsy a posty w nich znajdujące się trafiły do nowych działów. Mam nadzieję, że taki podział spowoduje łatwiejsze poruszanie się po forum.
Ponieważ cześć tematów nie miała przypisanych prefixów to trzeba było to zrobić ręcznie a wtedy mogą pojawiać się błędy. Gdybyście trafili na takie źle przypisane tematy to zgłoście to proszę i będziemy naprawiać Jeśli jeszcze tam jesteście to dajcie znać co sądzicie o nowym podziale
Jeśli macie jakieś sugestie i uwagi to również dajcie znać
Ponieważ cześć tematów nie miała przypisanych prefixów to trzeba było to zrobić ręcznie a wtedy mogą pojawiać się błędy. Gdybyście trafili na takie źle przypisane tematy to zgłoście to proszę i będziemy naprawiać Jeśli jeszcze tam jesteście to dajcie znać co sądzicie o nowym podziale
Jeśli macie jakieś sugestie i uwagi to również dajcie znać