Antena do Corsy
-
- Świeżak
- Imię: Paweł
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Antena do Corsy
Hej! Urwał mi jakiś ktoś o lepkich łapkach antenę w mojej Corsie jak sobie stała pod blokiem i radio mi nie działa w ogóle :-/ Znalazłem takie coś po taniości w sumie https://www.iparts.pl/czesc/antena-samo ... 06651.html i pytanie czy to będzie ok do tego auta?
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Re: Antena do Corsy
wrzuć zdjęcie podstawki na antene ze swojego auta to zobaczymy bo na razie to wygląda na reklamę
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
próbuj dalej, na razie wrzuciłeś zdjęcie podstawki z Corsy C
Ps. twoje szanse na uznanie Cię za spamera rosną
Ps. twoje szanse na uznanie Cię za spamera rosną
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
-
- Świeżak
- Imię: Paweł
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Bo to nie moje zdjęcie koleżko, pytałem tylko czy o to chodzi... Ale widzę szkoda o cokolwiek tu pytać bo zaraz od spamerów wyzywają... świetne forum porostu!
- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
przestań się unosić tylko przeczytaj w jakim dziale napisałeś, o co zostałeś poproszony i jakie zdjęcie w odpowiedzi wrzuciłeś... a jeśli faktycznie masz Corse A to sam już resztę rozumiesz