Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tuning Corsy - To forum ma na celu prezentację Waszych projektów, modyfikacji i tego wszystkiego co zrobiliście przy swoich Corsach aby poprawić fabrykę.
Wymiana pompy oleju, nowe piasty i łożyska z przodu, nowe sprzęgło, nowy uszczelniacz na wale i jakies tam pierdoły Silniczek ma już drugą wymiana oleju na 5W40 MIllersa czyli wbrew krążącym legendą nic się nie dzieje a silnik chodzi ciszej i równiej nowych wycieków brak
No działam działam cały czas może nie wszystko publikuje bo czasem mi się nie chce bawić z serwerami zdjęciowymi przenoszeniem kombinowaniem itp ale jakoś idzie
Signum zawiódł więc corsinka obudzona ze snu zimowego trochę wcześniej niż planowałem
Przynajmniej potestuje nowy upgrade radia Kenwood w8531 mianowicie wylatuje niedziałający już CD i w jego miejsce montuje moduł wifi Converse digital z możliwością słuchania bezstratnego po wifi ze Spotyfi czy z pendrive YouTube its oczywiście też będzie działać smartfon jako pilot/źródło DAC wolfsona
Stoi i czeka aż ja zaś weźmie na warsztat, tłumaczenie, że musi zarobić na chleb itp. zrobić bierzaca mechanikę no i taka gadka a tak naprawdę zostało tam może max tydzień roboty...
Ładnie się prezentuje, też chciałbym przynajmniej okna w elektryce ale już szkoda zachodu (mam obklejone matami) jakoś przeżyję
Nie wybierasz się może na jakiś spot pod narodowym? Coś tam widziałem się dzieje czasami, ja z pewnością na któryś wpadnę
Mały update zegarów, trafiłem za bezcen całe zegary na internecie z tarczami indiglo, efekt jest super. Jak świeca wstawię jak uporam się z niedziałającą jedna dioda pod wskazówką, mianowicie gdy podłącze przetwornice tarcz dioda gaśnie i nie działa jedna wskazówka gdy tylko odłączę wskazówka się zapala. Dziwny efekt
kurde nie zwróciłem na to uwagi że jest inaczej patrzyłem na inne rzeczy a to niby takie istotne mi umknęło... Czy jest jakiś prosty sposób na modyfikacje przebiegu w tym liczniku i żeby to działało? Bo w drugim liczniku mam inny przebieg ale raczej on działa to mógłbym sobie przełożyć mechanizm. wtedy wszystko by było git.
Fajnie macie, bo macie z czym kombinować
A moja kosiarka ze 2 lata już stoi w jednym miejscu i zarosła trawą......
Kurde,po co ta dziewczyna ją kupiła?
serce boli.....
Grzesiu
Buda pewnie ma już więcej wspólnego z serem szwajcarskim niż z tym co pamiętasz.
Niestety auto stojące pod chmurka to proszenie się o rudą...
Silnik jakoś to przeżyję ale wydech w nim też ruda tańczy jak szalona.
Złóż propozycje
Biere za pińcet płacę jednym banknotem.
Rozbierzesz na części, zarobione dudki władujesz w Asteriksa i będzie symetria z recyklingiem.
Licznik skończony
Tak wygląda już z podświetleniem
Co do przekłamywań to gruba historia z tego wynikła, ale koniec końców nic nie zmieniałem teraz jest ok, wcześniej ok nie było jest jakieś 5-7km mniej niż tyle co pokazuje GPS czyli ok do zaakceptowania.