Garaz blaszak
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- Wydra9
- Użytkownik Premium
- Imię: Rafał
- Model auta: Corsa B
- Silnik: C20NE
- Podziękował;: 10 razy
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Garaz blaszak
Cześć, Panowie jak to jest z tymi blaszakami rdzewieje w nim auto jakoś mocniej niż w zwykłym murowanym, Najprawdopodobniej jest to ostatni rok mojej corsinki w murowanym garażu, nie mieszkam juz u rodziców z 8 lat i juz im zaczyna wadzić dodatkowe auto w garażu w którym stoi już od 16 lat, no cóż tam gdzie mieszkam z rodziną mam garaż blaszany ocieplony styropianem i na wylewce, będzie gorzej? to już będzie droga ku zagładzie autka? Póki co rdzy brak podłoga zdrowa wszystko się trzyma.
- Wydra9
- Użytkownik Premium
- Imię: Rafał
- Model auta: Corsa B
- Silnik: C20NE
- Podziękował;: 10 razy
Re: Garaz blaszak
A chodziło mi po głowie by go dobrze uszczelnić. Bo dach wiadomo to trapez więc są otwory i z tyłu od dołu jest lekka przerwa między gruntem a garażem.
-
- Nowy
- Model auta: Corsa A
- Silnik: 20XE
- Podziękował;: 0
Re: Garaz blaszak
uszczelnić w sensie ocieplić od środka
wentylacja musi być inaczej doprowadzisz do kondensacji w środku.
kratki tak jak pisał ja37 musza być
teraz są dostępne te pianki natryskowe poczytaj opinie coś tam się dowiesz, np Wazup tym robił
wentylacja musi być inaczej doprowadzisz do kondensacji w środku.
kratki tak jak pisał ja37 musza być
teraz są dostępne te pianki natryskowe poczytaj opinie coś tam się dowiesz, np Wazup tym robił