Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
O kurcze znacie kogoś takiego jak Kzysztof Malon, może nie tyle jego co jego tłumiki. To jest mój koleś, no i oczywiście było by grzechem nie jeżdzić na jego tłumiku. Mam 1*75 i sobie chwale. Dzwięk ma fajny no i cenę też. Krzyś miał kiedyś sklep tuningowy ale jeszcze to nie było takie modne, potem zaczął robić same końcówki a teraz całą masę tłumików. W DT car w Olsztynie jest największa ilość tych jego tłumików. Są ładne ja sobie chwalę.
dlaczego kolesie sa najarani na tuning zajebista gadka niskie ceny , zamowilem tlumiczek i na drugi dzien czekal na mnie do odbioru (niestety mieli tylko setki a ja chcialem more & more)
dla mnie kolesie sa wporzo kwestia podejscia do czlowieka...
w kazdym razie jak narazie bede sie u nich stolowal i goraco polecam !!
btw REN kiedy jakis spocik na bemowie czy gdzies w wawie...??
Ostatnio zmieniony 25 lip 2002, o 00:29 przez muchas, łącznie zmieniany 1 raz.
Pablo napisz moze jakie orientacyjne ceny sa tych tlumikow u ciebie, w koncu masz pod nosem producenta. A tka poza tym to powiedz miz ile cie kosztowaly te boczne spojlery do twojej Zabki?
MadMAc więc tak... Bym musiał podskoczyć do niego i zabrać cennik. Ale znam cenę takiego jak ja mam 1X75 i kosztuje 120 PLN a progi takie jak moje tzn w moim samochodzie 160 PLN i to są PRAWIE do każdej furki zależnie jak i profil progu. W mojej corsie pasi u bata w fiacie 1500p pikap też zajebiście pasi u ojca w escorcie też zajebiście pasi kumpel ma w taurusie założone i bombowo wygląda. Acha jeden próg jest podzielony na dwie części jedna ma długości ok 60 cm a druga ~150 cm i tą dłuższą tniesz tak jak ci pasuje na długość. Ta krutsza jest sfazowana że jak je złączysz to twozą jedną powierzchnie. Ja mam przyczepione na nity. Nie do wyrwania http://www.bpsystem.pl/~dudala/samochodmenu.html
Acha i to są ceny dla mnie. Nie wiem czy to dużo czy nie ale tylko tam się idzie dogadać
dzieki za info Pablo. Cenka calkiem przyzwoita za ten tlumik, jesli rzeczywiscie taki dobry, to zaczne sie rozgladac za modelem do mojej furki. Czy jest jakas stronka z oferta tych tlumikow?