Pb98 do Corsy...
-
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Pb98 do Corsy...
Co bedzie jak zaleje Pb98 do corsy 1,2 ?
a moze nic nie bedzie... ?
Pytanie oczywiscie dotyczy roznicy tzn czy czooc tylko w porlfelu, czy tez pod noga cos da sie wyczooc... ??
a moze nic nie bedzie... ?
Pytanie oczywiscie dotyczy roznicy tzn czy czooc tylko w porlfelu, czy tez pod noga cos da sie wyczooc... ??
.::muchas::.
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
jak tak tylko do jazdy po miescie to odczuje tylko portfel 

Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym

Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
-
- Nowy
- Kontakt:
ot właśnie... motorek będzię kulturalniej pracował... zaś co do mocy to rewelacji się nie spodziewaj chociaż łatwiejsze wkręcanie się na obroty, brak zrywania i temu podobnych może być odczute jako wzrost mocy.
Jak zalejesz 98 to sprawdź czy kostka oktanowa (zamontowana na lewym kielichu amorka patrząc od przodu auta na silnik) ma możliwość przestawienia zapłonu na 98... jeśli tak to po przestawieniu bedzie więcej korzyści z zalania lepszego fuelka.
Pozdro
Beny
Jak zalejesz 98 to sprawdź czy kostka oktanowa (zamontowana na lewym kielichu amorka patrząc od przodu auta na silnik) ma możliwość przestawienia zapłonu na 98... jeśli tak to po przestawieniu bedzie więcej korzyści z zalania lepszego fuelka.
Pozdro
Beny
-
- Świeżak
- Kontakt:
Ta kostka to bardzo wazna rzecz.W moim modelu tez jest.Nawet w instrukcji chyba o tym napisali.Ona chyba zmienia zaplon co jest dosc wazne.Kiedys testowalem jazde na 98.Przyjemniej sie jedzie ale niekoniecznie drozej.Jak pamietam z moich testow autko mi mniej palilo na 98 wiec koszty w sumie sa podobne jak przy 95.
-
- Świeżak
- Kontakt:
na co dzień jezdze na 98 ale ostanio zaserwowalem sobie 30 litro V-Powet Racing (99+)
i musze powiedziec ze praca motorka (x12sz ) bardzo mi sie podoba na tej benzynce, slinikczek chodzi jakby ciszej nie szarpie i bardzo ladnie wchodzi na obroty , no i w 3 osoby udalo mi sie pojechac szybciej o 5 km/h niz na zwyklej benzynce ale to nie musi byc zwiazane z paliwem
pozdrawiam
i musze powiedziec ze praca motorka (x12sz ) bardzo mi sie podoba na tej benzynce, slinikczek chodzi jakby ciszej nie szarpie i bardzo ladnie wchodzi na obroty , no i w 3 osoby udalo mi sie pojechac szybciej o 5 km/h niz na zwyklej benzynce ale to nie musi byc zwiazane z paliwem
pozdrawiam