Siedzenia RECARO

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
ODPOWIEDZ
PABLO
Swój
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Siedzenia RECARO

Post autor: PABLO »

Pewnego pięknego popołudnia pojechałem obok na wioskę do takich dziadków po paprykę. Wpadam corsiną do dziadków na posesje, wysiadam i patrze "kopara mi opadła" stoją obok miejsca na ognisko dwa siedzenia RECARO. Pytam się dziadka czy nie na sprzedanie, on mówi -bym musiał z synem pogadać. Ja dziadkowi ściemniam że takie siedzenia to nic nie warte :oko: i takie tam. A on do mnie TO POCO CI ?? :0 ........... chwile pogadaliśmy i nie dał ich na wymianę :placz2:
Pogadałem z tym SYNEM i sprzedał a ja kupiłem dwa siedzenia za 200 PLN trzeba tylko do tapicera z nimi. Ale mówie wam jak się siedzi. :)13
Acha i to są siedzenia od kadetta GSI i są razem z tymi uchwytami czy jak to się zwie, pełna regulacja. :)2 takie siedzenia.
A ja sobie teraz tak myśle że głupki takie siedzenia tak tanio sprzedali a oni pewnie myślą..... chech głupek takie porwane siedzenia kupił i to jeszcze za 200 PLN
Obrazek
Awatar użytkownika
Hayabusa
Swój
Imię: Maciek
Kontakt:

Post autor: Hayabusa »

no no no PABLO fajnych masz dziadków :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
corsa C 1.3 CDTI & Seat Leon 1M
PABLO
Swój
Kontakt:

HE HE HE to nie moi dziadkowie poprostu starsi ludzie i tal nazwałem dzidki.
Rozglądałem się już za tapicerem jeden chciał za obrzycie " nowa tapicerka " 2 siedzenia + pokrowiec na tył 500 PLN + materiał
a kolejny za 2 siedzenia po 150 PLN za tył połowe mniej + materiał.
Obrazek
Adam_x
Nowy
Kontakt:

Post autor: Adam_x »

Siema Pablo!
Ja miałem w swoim śp garbusq fotele recaro od manty... dałem do tapicera i zrobił mi welur w dwóch kolorach - czerwono-czarnym ... super sprawa...
PABLO
Swój
Kontakt:

Jest znalazłem tapicera zrobi mi 2 siedzenia + kanapa+ tapicerka na brzwiach za 200 PLN tylko musze sobie kupić materiał :D
Tylko ciekawe mówi że będzie kształt jak oryginał.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”