Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dzięki chłopaki za pomoc. Dojechałem OK Z tej Kalwaria Góry czy jak to tam sie zwie 4 godzinki do siebie do domu. Taki deszcz lał ze az mi się wycieraczka zesrała. Ale nareperowałem na trasie.
Czyli co soptykamy się ponownie. Acha nie zapomnijcie o mazurach Ale to chyba az w lato. Bo teraz moknąć ble nie mam ochoty.
Acha filmik zgram dziś chyba ze weselicho będe odsypiał.
Jeszcze raz dzięki za pomoc.
POZDRÓWKA
Na 400 m chmmmmm chyba tylko UbaW jechał. My w tak fatalną pogode nie nie nie koszmar. Pojechaliśmy do jakiegos centrum karfur czy jakoś tak na jakies jedzonko. i tyle. Ja byłem ograniczony czasem. Ale wazne ze poznałem kilku NASZYCH z forum.
Ale bawiłem się dobrze i zmokłem tez dobrze.
Nic nie było słuchac ino wiatr i deszcz. Ale mogłem jakis podkład dac. Jeszcze nie umiem zabardzo.
Wazne ze coś jest. Bardzo kiszkowato wyszedł ???
Acha Cyberpooh mam cie na filmie jak pstrykasz fotki w zakazanym miejscu i bez zgody dyrekcji ......... <hahaha> pozdrówka dla CIECIA
PABLO - to nic że bez podkładu, nie od razu Kraków zbudowano. Mnie się podoba. Warunki były nieciekawe, a dokumentacja jest (Będzie co pokazywać następnym pokoleniom - Ja już myślę przyszłościowo).
Pozdro
Łódź wikingów i taczanka (ale Opel i też czarny)
CTM#119
ne, wyszedl ok, jedynie tam na parkingu jest troche zbyt rozmazana...i wlasnei z tego powodu twierdze ze to nia ja robie te fotki
acha, ja bym jeszcze dodal tam gdzie sa stopklatki na samochodzikach podpisy czyj to car jest.
ale pozatym ok
Cyberpooh wiesz były ale wywaliłem bo sobie pomyslałem ze się w mam nie spodoba. kurcze no. ech noatepnym razem.
A czyja ta corsa jest co jestnagrana na samym początku ??? ta niebieska ciemno ??