Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja ja Zender das ist gut.
Do tej lotki to by pasowało jakieś 16" z dobrym laczkiem ale generalnie jest OK... no i jakby brakuje grilla... ale generalnie to jest OK... mozna by tez jakies wlociki na masce... choc prawde mowiac generalnie jest OK... nio i przede wszystkim nie widze nigdzie lepek z CTM-u!!!... wtedy to by dopiero bylo OK.
WYJASNIENIE:sprawa wygladala tak ze poprostu felgi ktore mam dostalem fartem za swoje blaszane fabryczne .poprostu chlopaczek kupil sobie felgi ale byly brzydkie i podrapane i ojciec jego kazal mu zalatwic zwykle zeby mogl sobie ladne kolpaki zalozyc wiec on majac dos sluchania taty zaienil sie ze mna dal siwetego spokoju . a plan jest na jakies 15 tylko nie wiem jakie jeszcze i nie wiem za co zwazajac na to ze wziolem ja gola a mam ja dopiero 3 MIESIACE pozdrawiam balt
retox wiem bo jestem powiedzmy jego zalozycielem ale narazie jestesmy w powijakach i nie wiem czy cos z tego wyjdzie narazie moj brachol przerabia strone bo poprzednia byla do d... a z tego wzgledu on to robi bo ja razem z nim prowadzimy caffe internet
fotki musza byc mi tam wchodza a co do krytyki to i takie opinie tez sie dla mnie licza bo one sugeruja co trzeba zmienic zeby cie palcami na ulicy nie wytykali heheee
hmm juz widze fotki, coz moge powiedziec ogolnie OK ale te fele (sa kanciaste nie pasuja do okraglych ksztaltow corsy) to i ten spojler z tylu - z takich skrzydel najczesciej sie smieja ludzivee AP
Sorry,że się nie ładowały ale mam dziś wymianę instalacji gazowej w domu i panowie robotnicy sprytnie przewiercili kabel od prądu i server padł,ale teraz już powinno być dorze. Brygada szybkiego reagowania została już wysłana - everything is under control
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi webActive :: profesjonalnie i z pasją
No _balt_ masz rację konstruktywna kryrtyka jest zawsze mile widziana. A po obejrzeniu fotek stwierdzam że tylny spojler jest do wyrzucenia na pewno. Ja niestety nie lubie zderzaków al'a Zender ale to tylko moje zdanie. No i felgi koniecznie. Tak poza tym to wrażenie pozytywne.
Łódź wikingów i taczanka (ale Opel i też czarny)
CTM#119
No ja tez uwazam ze jest ok ,tylko bym tą tylną nakładke na zderzak zdemontowal i zalozyl inną, tą lotke na dachu troche przerobił
Idzzie ja połączyc z orginalna z gsi , fajnie to wygląda
nic go nie slychac :0 a jezeli chodzi o jazde to sie przekonam jak sie scigniemy moze czwartek lub piatek wieczorem? uBaW pewnie nagra jakies spotkanie ...